Ez a nap rólunk szól!
Címlap / Psziché / Ez a nap rólunk szól!

Ez a nap rólunk szól!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

A HarmoNet hetedik éve képviseli a magyar neten az érzelmek, a lélek, a spiritualitás szellemiségét. Ma, megújulásunk napján, elmondjuk nektek, hogy kiknek köszönheted, hogy naponta ide látogathatsz. A legharmonikusabb net-csapat bemutatkozik.  

 

Gáspár Katalin
Ügyvezető igazgató. Lánykori néven Bucher Katalin. Grafológus, természetgyógyász, az ezoterikus témák, jelképek, szimbólumok ismerője, a lap kitalálója, alapítója. Egy kislány anyukája, hobbija az állatvédelem és a kisállatok. Cikkeit naponta olvashatjátok a HarmoNeten. Több könyv szerzője, legismertebb könyvének címe: Az igazi cigánykártya. A HarmoNet mellett ezoterikus rendezvényprogramokat szervez.

Gáspár Loránd
Ügyvezető igazgató. Művész család gyermeke. Diplomáját Bécsben, a Zeneművészeti Egyetemen szerezte, mint hegedűművész. A HarmoNet szellemi atyja, létrehozója. Autodidaktaként mélyült el egyre jobban az informatikában és az internetes megoldásokban, mely végül 24 év komolyzene után új hivatása lett. Képi és informatikai megoldások tervezésében a legerősebb. Hobbija az online szerepjáték és hermetikus mágia mélységei. Neki köszönhető a lap szép új megjelenése és szerveződése.

Berta Aranka
Szegeden született, de Budapesten ragadt, amikor textil tervező grafikusként végzett. Fiával él, 14 éve kezdett természetgyógyászattal foglalkozni, aztán jött az ezotéria szinte minden akkori ismert irányzata, egyik tréningről a másikra járva feltett szándéka volt, hogy megvilágosodjon, tűzön járt transz táncolt, de az asztrológia mindent kiütött. Végül a tarot és az asztrológia lett a fő hobbija, de kreativitása mai napig alkotóan nyilvánul meg. Mivel imád főzni, így szakács képesítést szerzett, mindene a reformkonyha. A HarmoNet jelenlegi szerkesztője, és „mindenese”. Neki köszönheted, hogy mindig van friss cikk.

Kunsay Melinda
Ötödik éve a HarmoNet asztrológusa. Férje pszichológus, kisfiukat nevelik. Élete, hivatása az asztrológia. A laphoz kerülése előtt 7 nappal egy jósnő jósolta meg neki, hogy a médiában fog tevékenykedni, azt azonban nem gondolta, hogy Internetes média lesz. Hobbija a barkácsolás, a tarot, és az ezoterikus pszichológiai irányzatok. Horoszkópjait naponta olvashatjátok a HarmoNeten.

Lakatos Norbert
Programozó. Csongrádi származású, de ma már Budapesten él. Neki köszönheted, hogy a program működik, a fórumon nem csak az élet, hanem a motor is zakatol. A látvány mögött komoly erő rejlik, és ez mind-mind az ő munkáját dicséri. Hobbija a munkája is egyben, imád programozni és a webes megoldásokat böngészni.

Bors Mária
Újságíró. Második éve lapunk állandó külső munkatársa. Énekel, táncol, transzformál bennünket, ha csak lehet, ugyanis ennek a nagyszerű játéknak a magyarországi meghonosítója, fordítója, facilitátora. Egyébként egy nevelési tanácsadóban dolgozik, könyvet ír a szerelemről, és sok-sok cikket nekünk, az olvasók örömére. (És igen, tényleg ő a Rutkai Bori anyja!)

Pazinczár Péter
Nincs portál szerver nélkül, s ő a „minden szerverek atyja”, immár hat esztendeje. Zenél, saját zenekarral, ezen kívül programozó is. A www.erise.hu cég tulajdonosa.

Salamon Éva
Sajtótájékoztatóink, sajtókapcsolataink egyengetője, marketing-tippek kifogyhatatlan forrása, egyben a Net-Tanoda rovat vezetője. A www.velin.hu cég tulajdonosa.

...és még sokan mások ….
Sztudva Móni, Nagy Péter(Sloan) és Kage,  Komoróczky Dóri, Csáki Ari, Héczei Zoltán, Lelkes Miklós, Horváth György Viktor, sorolnám még sokáig, mivel itt egy hosszú stáblista következhetne, melyből ha akárki kimaradna, aki az elmúlt hét év alatt a lapot gazdagította, joggal sértődne meg. Neveket nem említünk ezért, de köszönjük mindazoknak, akik valaha hozzátettek bármit a lap működéséhez.


Ma csak nekik nyílik a főlapon a lótusz, hiszen régóta tudjuk,
Ohm mani padme hum ; „igazság a lótuszvirágban rejtőzik”


 
 
[ 3316 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x