Izraelnek drága volt a Beatles
Címlap / Showbiznisz / Izraelnek drága volt a Beatles

Izraelnek drága volt a Beatles

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

43 év elteltével Izrael bocsánatot kérne a Beatlestől, amiért nem adtak engedélyt a csapatnak a fellépésre. 

 

A Daily Telegraph híradása szerint 1965-ben azért nem jöhettek el a gombafejűek, mert túl boros árat kértek- legalábbis ez volt a hivatalos verzió. Más vélemények szerint nem a pénz szabott gátat a beatmániának Izraelben, hanem a hatóságok egész egyszerűen attól tartottak, hogy a fiúk rossz hatással lehetnek a fiatalokra.

Most azonban Ron Prozor londoni izraeli nagykövet Liverpoolba látogatott, és meghívta Sir Paul McCartney-t és Ringo Starrt, a Beatles még elő két tagját, továbbá John Lennon és George Harrison hozzátartozóit, hogy vegyenek részt zsidó állam fennállásának 60. évfordulója alkalmából tartott ünnepségeken.

S hogy mitől tartott a zsidó állam 43 évvel ezelőtt?
1964-ben Amerikában felhördültek a jó keresztény erkölcsű amerikai polgárok, amikor Lennon kijelentette, hogy a zenekar népszerűbb Jézusnál. Volt, ahol máglyákat raktak a Beatles lemezekből, másutt a lemezeket lángoló keresztekre szögezték, és még a Vatikán is ejnyebejnyézett. A szülők pedig nem voltak elragadtatva, hogy addig iskolai egyenruháikban visszafogottan viselkedő leánygyermekeik, önmagukból kivetkőző, sikítozó rajongóvá vedlettek át a koncerteken.

 
 
[ 591 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x