Az átváltozás mestere - Naomi mindent kipróbál!
Címlap / Showbiznisz / Az átváltozás mestere - Naomi mindent kipróbál!

Az átváltozás mestere - Naomi mindent kipróbál!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

Naomi Campbell újságíró lesz! A gyönyörű szupermodell sok mindent csinált már életében, és általában sikerrel. Volt már énekesnő, filmszínész, a kifutók csillaga, jótékony tündér, és természetesen botrányhősnő is, ez nem maradhat el szinte egyetlen szupersztár életében sem. 

Adott ki parfümöket, tervezett ruhákat, és készített már könyveket is. A „Swan” és a „Naomi” című könyvek fűződnek nevéhez, az elsőhöz életrajzát adta, a másodikhoz magánjellegű fotóit, így ő már nem idegen a tollforgatás és a könyvkiadás világában sem.

A most 38 éves Naomi nemsokára felhagy a modellkedéssel, hiszen már így is öregnek számít ebben a szakmában. Azt tervezi, hogy újságíróként folytatja közéleti szereplését, és hatalmas sikerre számít. Minden bizonnyal igaza is lesz, ismeretségi köre, kapcsolatai révén bárhová bejuthat, és a sztárvilágban szerzett információi sokak érdeklődésére tarthat számot.

Elképzelhető, hogy ennél nívósabb témákban is kipróbálja magát a karitatív ügyekért mindig kiálló harcias amazon, aki eddig is szószólója volt a szegényekért és elnyomottakért indított kampányoknak. A kifutók és a színpadok után Naomi a médiát is meghódítani igyekszik. Sok sikert hozzá!

HarmoNet tipp:
Naomi repült! Bilincsben!>>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1939 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x