Rocknagyi ismét színpadon!
Címlap / Showbiznisz / Rocknagyi ismét színpadon!

Rocknagyi ismét színpadon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Az élő rock legenda, minden idők leghíresebb rock nagymamája ismét színpadra lép! 

Tina Turner már magáénak mondhat néhány rekordot, és ezek száma bővülni is fog! A 60 évesen visszavonult nagymamát barátnője, Sophia Loren rábeszélte, hogy ismét énekeljen. Tina Turner, aki jelenleg a 68. életévét tapossa, minden idők legöregebb aktív rockladyje, aki kitűnő formában van, és 20 éveseket megszégyenítően energikus.

A borzas, gyönyörű lábú énekesnő az elmúlt 8 évben szinte csak pihent, így nyoma sincs annak, hogy az évek múlása megviselte volna, sőt! Friss erővel készül Kansas City-ben tartandó koncertjére. Addig is lejtett egy közöset Cherrel Oprah c. műsorában, elképesztően dögösen és szexisen. Cher 7 évvel fiatalabb nála, de a rengeteg szépészeti műtét ellenére is kettejük közül mégis ő néz ki idősebbnek.

Tina életereje, temperamentuma mit sem változott, a koncert, amit elképzelhető, hogy egy egész turné követ fantasztikusnak ígérkezik. Év elején már Beyoncevel fellépett a Grammy díj átadáson, és akkora sikere volt, hogy valószínűleg ez indíthatta arra Sophia Lorent, hogy rábeszélje Tinat, koncertezzen újra. A nagyi hallgatott barátnőjére, a rajongók és minden zenekedvelő legnagyobb örömére!

Tina Turner a Nyilas jegy képviselője. Neked mi áll jól? A divat horoszkópból megtudhatod!>>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3901 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x