Hatalmas bukás előtt áll Cruise!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Hatalmas bukás előtt áll Cruise!

Hatalmas bukás előtt áll Cruise!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Hitlerről már számos film készült. Voltak köztük jók, és rosszak. A legújabb már a bemutató előtt megbukott. 


Rendezvénynaptár
A United Artists stúdió legújabb filmje, a Valkyrie még meg sem jelent, de már meg is bukott. A Tom Cruise és Paula Wagner tulajdonában lévő filmstúdió Hitler elleni merényletről szóló alkotása már az elővetítésen negatív fogadtatásra talált, és a bemutatót ismét elhalasztották. A filmet eredetileg nyáron vetítették volna, majd az időpontot őszre tették át, most pedig jövő télre tolták a premiert. A film már az előzetes kritikák szerint is nevetséges, hiába Cruise minden próbálkozása.


A patinás United Artists, amit valaha még Charlie Chaplin, Mary Pickford, Douglas Fairbanks és D. W. Griffith alapított, 1996-os újrakezdése után első önálló, nagy filmként rögtön egy háborús filmmel nyitott, és bukott is azonnal. A Robert Redford által rendezett Gyávák és Hősök Tom Cruise-zal és Meryl Streeppel a főszerepekben nem lett népszerű sem a kritikusok, sem a nézők szerint.

A mostani 2. világháborús téma sem talált népszerű fogadtatásra, ami legkevésbé sem használ Tom Cruise mostanában igencsak alacsony népszerűségének. A filmben természetesen övé az egyik főszerep, de ha bukik, akkor lefelé ívelő karrierje akár véget is érhet.
Persze, az is lehet, hogy csak egy remek reklámfogásról van szó, és így akarnak a legújabb Hitler filmnek minél nagyobb felhajtást csinálni.

HarmoNet tipp:
Súlyos vádak Tom Cruise ellen!>>>


 
 
[ 580 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x