Naomi Campbell kopaszodik és narancsbőrös!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Naomi Campbell kopaszodik és narancsbőrös!

Naomi Campbell kopaszodik és narancsbőrös!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-22

A gyönyörű Naomi felett is eljárt az idő. A 38 éves modell lassan kereshet új foglalkozást. 


Rendezvénynaptár
Minden idők egyik leghíresebb modellje, a gyönyörű Naomi Campbell, aki elképesztő agresszivitásáról és hisztériájáról lett közismert, nemsokára új állást kell, hogy keressen. A 38 éves modell kezd kiöregedni a szakmából.

Régi pályatársai már mind visszavonultak:
Claudia Schiffer és Cindy Crawford már régóta otthon ülnek és babáznak. Naomi ellenben hallani sem akar gyerekről, családról, ő még mindig a kifutón érzi magát legjobban. Ez azonban már nem sokáig lesz így. Még Naomi felett is eljár az idő, a valaha legjobb alakúnak kikiáltott sztár sem a régi már. Teste is kezd öregedni, combjai narancsbőrösek, hiába diétázik és sportol rengeteget, a bőre már nem olyan feszes és sima, mint a ’90-es években. Ami még szörnyűbb, hogy a haja is hullani kezdett. A sok igénybevételtől, állandó lakozástól, beszárítástól, kencézéstől teljesen tönkrement a haja. A fodrásza póthajat javasolt, ám az évekig hordott nehéz, hozzávarrt fürtök végleg kikészítették fejbőrét, hajhagymáit. Az eredmény siralmas: Naomi kopaszodik, alig van már haja.

A szupermodell kétségbe van esve.
Bár próbálkozott énekléssel, írással, filmekkel, egyik sem jött be neki igazán, így nem tudja, mihez kezdjen, ha már nem állhat többé a kifutóra. Semmi máshoz nem ért, luxuséletvitele miatt pedig nem engedheti meg magának, hogy ezentúl csak a babárjain üljön. Elviselhetetlen természete miatt még arra sem számíthat, hogy egy gazdag milliárdos udvarló menti meg szorult helyzetéből. Nincs férfi, aki bevállalná pofonjait, karmolását, vagy azt, hogy a szobai berendezéssel dobálja meg az önuralmat nem ismerő Naomi.

Nemrégiben azt nyilatkozta Miss Hisztérika, hogy újságírásból próbál majd megélni, ráadásul elég kényes témával, politikával akar foglalkozni. Állítólag van tehetsége a dologhoz, de kiállhatatlansága miatt sokan nem jósolnak neki ott sem nagy jövőt.

HarmoNet tipp: Az átváltozás mestere – Naomi mindent kipróbál>>>


 
 
[ 3693 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x