Madonna válik!
Címlap / Showbiznisz / Madonna válik!

Madonna válik!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Újabb sztárpár házassága ér véget. Mitől omlott össze végleg az egykori csoda? Madonna magánélete tisztázásra kerül.  

Válik Madonna és Guy Richie. Mondhatnánk, végre. A két híresség már eddig is nehezen viselte el egymást, még házasságterápián is vettek részt, nem sok eredménnyel.

Madonna sérelmezi, hogy férje egyáltalán nem törődik vele, sem a gyerekekkel. Ráadásul Guy túl sokat iszik, pontosabban alkoholista, és időnként bizony a keze is eljár, és alaposan elveri feleségét. Érdekes, hogy Madonna első férje, Sean Penn is, még a ’80-as években ezért került lapátra. Ezek szerint Madonna vonzódik az erőszakos férfiakhoz? Lehet, bár az elmúlt 50 éve alatt a világhírű énekesnő igen sok, és általában „különös” férfihoz vonzódott már. Volt köztük biszexuális, személyi edző, fiatal srácok, de a két férjet mintha egy kalapból húzták volna ki: mindkettő erőszakos, verekedős, agresszív férfi.

Guy valóban nem törődik a gyerekeivel, vagyis pontosabban felesége gyerekeivel, hiszen a lány, Lourdes nem tőle van, és a kis Davidot is örökbe fogadták. Csak Rocco a vérszerinti fia, de túl sok érdeklődést iránta sem mutat. Annál többet az alkohol iránt. Pszichológusa szerint Madonna sikereit nem képes elviselni. Annyira felesége árnyékában él, hogy az elnyomás és mellőzés érzését az alkohollal és a pofonokkal igyekszik kompenzálni.

Mindez odáig vezetett, hogy a pár külön költözik. Madonna visszamegy New Yorkba, és viszi a gyerekeket is. Guy pedig iszik vadul továbbra is, mindenki legnagyobb megbotránkozására.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1605 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x