Rihanna is leszbikus!
Címlap / Showbiznisz / Rihanna is leszbikus!

Rihanna is leszbikus!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-09-25

Újabb énekesnő, aki a lányokat szereti, már nem is érhet meglepetésként a dolog. Rihanna (Robin Rihanna Fenty) Grammy-díjas barbadosi énekesnő úgy látszik szintén a szebbik nemhez vonzódik. Ki az áldozat, vagy kissé pozitívabban a szerencsés jelölt? 

Országa nemzeti hősnője – Barbadoson nemzeti ünneppé nyilvánították azt a napot, amikor szülöttjük, Jimmy Senya Haynes után második barbadosiként elnyerte a rangos zenei elismerést 2008. február 21-én – a híresztelések szerint asszisztensébe, egyben legjobb barátnőjébe szerelmes. A pletyka onnan kapott lángra, hogy Rihanna tetoválásgyűjteménye legújabb darabját sehogyan sem tudták megmagyarázni. Az egzotikus szépség vállára néhány napja a XI. IV. LXXXVI. felirat került. Először sokan egy a híres francia királyok után Lajosnak elnevezett hódolóra tippeltek, azonban rá kellett jönniük, hogy ilyen sok még abból sem volt. Végül valakinek feltűnt, hogy a római számok akár egy dátumot is takarhatnak, de a 86.04.11-i dátum sehogyan se stimmelt, hiszen Rihanna 88-as születésű. Hosszas tanakodás után valaki rájött, hogy a dátum Melissa Fordéhoz, a sztár jobbkezéhez köthető. Csak nem szerelmes barátnőjébe, aki karrierjét is egyengeti? Mindenesetre Rihanna a sajtónak beismerte, hogy már fürödtek is együtt Melissával, állítása szerint éppen friss tetoválása miatt, hiszen nem tudott egyedül tisztálkodni… na persze.


"Jó lány rossz útra tér"   
Rihannát egyébiránt 2004-ben fedezték fel, amikor egy szépségverseny megnyerése után egy zenei showműsorban előadta Mariah Carey Hero című dalát. A 15 éves énekesnőt egy barátja mutatta be Evan Rogers barbadoson nyaraló zenei producernek, aki elkezdte egyengetni a lány karrierjét a világhír felé. 2005-ben debütált Music of the Sun (A nap zenéje) című albumával, amelyet alig egy év múlva követett az A Girl Like Me (Magamfajta lány) című második lemez. 2007-ben harmadikként a Good Girl Gone Bad (Jó lány rossz útra tér) jelent meg, amivel meghódította a slágerlisták élét. Még ugyanebben az évben Umberlla (Esernyő) című kislemeze a brit slágerlistákat rekord ideig vezette (10 egymást követő héten), amivel a Wet Wet Wet ’94-es sikerét taszította le a trónról. Ha jobban megnézzük az énekesnő diszkográfiáját, és elmélyedünk kicsit a lemezcímekben is, akkor már nem is annyira meglepő a magánéletében beállt – feltételezett – változás… ;-)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5933 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x