Mel B ismét 19 éves! - Korkrízisben a Spice Girl
Címlap / Showbiznisz / Mel B ismét 19 éves! - Korkrízisben a Spice Girl

Mel B ismét 19 éves! - Korkrízisben a Spice Girl

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-20

Nem képes felvállalni korát az egykori fűszeres lány. Furcsa kéréssel állt elő a meseszép énekesnő. Barátai segítették eszement tervét. 


Rendezvénynaptár
Nemrég ünnepelte Melani Brown a 34. születésnapját, ám az ex-spice girl furcsa kéréssel állt elő. Barátai partit szerveztek tiszteletére, hogy kicsit jobb kedvre derítsék, ugyanis Eddie Murphy-vel való pereskedése nagyon megviselte az énekesnőt. Melanie, aki az éneklés mellett modellkedik is, igazán nem panaszkodhat, remekül néz ki, és nemrég felkérték egy fürdőruha sorozat népszerűsítésére is, így munkája is van, amíg meg nem jelenik legújabb albuma. Az Ultimo cég legújabb fehérnemű kollekciójának „arca” -ként szerte a világon milliók csodálhatják meg Mel szuper szexi testét.

HarmoNet tipp: Dalban adja ki dühét Mel B >>

Mindezek ellenére Melanie mintha nem lenne túl magabiztos. Hiába a készülő album, hiába a rengeteg sikeres fotó, hiába a modell szakma minden elismerése, a párduc testű csokibaba valahogy nem találja önmagát. Amikor megtudta, hogy barátai felköszöntik a születésnapján, teljesen kétségbeesett. Egyáltalán nem örült annak, hogy megpróbálják felvidítani, inkább még jobban elkeseredett. Az egykori Rettenetes Fűszer ugyanis képtelen elfogadni, hogy már nem húsz éves. Sőt! Totál kiakadt azon, hogy születésnapi tortájára gyertyákat akartak tenni, természetesen 34-et.  Barátai, akik megpróbálnak segíteni a rosszul sikerült kapcsolata miatt máig depressziós lánynak, végül megtalálták a megoldást: leszedtek néhány gyertyát a tortáról, és felköszöntötték Mel-t a 19. születésnapja alkalmából! Lássatok csodát, Mel megnyugodott, és örömmel nyugtázta a meglepetést.
Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 1234 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x