Rettenetes leépülés: Donatella Versace, az izomarcú örökösnő...
Címlap / Showbiznisz / Rettenetes leépülés: Donatella Versace, az izomarcú örökösnő

Rettenetes leépülés: Donatella Versace, az izomarcú örökösnő

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-09-27

Újabb példa arra, hogyan csúfíthatja el magát valaki, akinek túl sok a pénze. Unalmában, kínjában, elfúló kreativitásában befelé dönget az energia. Vagy valami másról van szó?  

Donatella Versace akár szép is lehetne. Magas, karcsú, barna szépség. Járhatna gyönyörű ruhákban és cipőkben, és mivel dolgoznia nem kell, meditálhatna, jógázhatna annyit, hogy megőrizze egészségét és teste szépségét. Pénzéből bőven jutna arra, hogy egészségesen éljen, és kerülje a stresszt. Vagy pont a pénze tette beteggé? Az 53 éves Donatella ijesztően néz ki, és amellett, hogy majdnem kopasz, még nyomorékká is tette magát.

Lehet, hogy a pénz butít?
Sajnos nem ő az egyetlen a sztárok közt, aki teljesen tönkretette magát, ám egyike a legijesztőbbeknek (leszámítva Michael Jacksont). Az egykori csinos, törékeny lány helyett ma egy nyomorék, kopaszodó, agyonedzett lárvaarcú nőt láthatunk – ha akarunk egyáltalán. A rengeteg pénz jócskán elcsúfította ostoba tulajdonosát: az évek óta festett haja teljesen kihullott, természetellenesre szilikonozott melleire képtelenség csinos ruhát húzni. A túlzásba vitt gyúrástól – amire szteroidokkal is rásegített – teste inkább egy férfira emlékeztet, egy löttyedt férfiéra. A túlizmosított alakja teljesen szétesett és a bőre annyira lóg, mint egy 80 éves öregasszonyé. A sok szoláriumtól a bőre foltos és olyan ráncos, mintha saját nagyanyjáé lenne, BOTOX-szal kezelt arca pedig leginkább egy múmiára emlékeztet.


Mindehhez vastagra injekciózott ajkai és rossz sminkje már csak hab a tortán, de a legszebb rajta mindenkép a két lába. Az a 40 év, amit a drága hölgy tűsarkúban töltött meghozta az eredményt: teljes teste eldeformálódott. Csípője, medencéje, gerince teljesen eltorzult, térdizületei tönkrementek, lábfeje és bokája a felismerhetetlenségig torzult. Csoda, hogy még tud járni, bár orvosai szerint lehet, hogy nemsokára már tolószékbe kényszerül az állandó fájdalmakkal küszködő örökösnő. A mozgásszervi problémákkal küzdő Donatella amúgy sem kecses megjelenésén már nem sokat ront az, hogy járása teljesen csámpás lett, a gerincproblémák miatt a tartása pedig minden, csak nem királynői. Ehhez a látványos megjelenéshez azért nem kevés pénz kellett. Vajon megérte?
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4643 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x