Posh Spice alias Vic Beckham: Teljesen átlagos vagyok!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Posh Spice alias Vic Beckham: Teljesen átlagos vagyok!

Posh Spice alias Vic Beckham: Teljesen átlagos vagyok!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Posh Spice szerint ő a legátlagosabb ember a földön. Szerinted…? Kicsit nézzünk ennek utána. Botrányhősnő divatikon a stílusról és a személyiségek kibontakoztatásáról. 


Rendezvénynaptár
Nyilatkozatot adott Vic Beckham az Allure magazinnak, melyben kifejtette, hogy ő legátlagosabb lány, aki valaha is élt a földön. Ha tényleg komolyan gondolta az elmondottakat, akkor vagy vele van valami igen nagy baj, vagy mindenki mással. Az is elképzelhető persze, hogy csak a nézőpont más mindkét esetben. Egy teljesen átlagos nő valahogy nem kavar akkora port maga körül, mint a hírhedt divatikon. Vagy ezúttal is csak egy jó reklámfogásról van szó? 

Vic saját bevallása szerint nincs benne semmi különös. Szürke kisegér, akinek van elég pénze ahhoz, hogy valahogy azért mégis csak kinézzen. Hétköznapi lány ő, akit észre sem lehet venni a tömegben, csak az tűnik fel, hogy a sok paparazzo tolong valaki körül. Ki lehet az?! Vajon ironikusnak szánta az interjút Mrs. Beckham, vagy tényleg úgy gondolja, hogy az az átlagos, ha valaki hatalmas műmellekkel, agyonszőkített hajjal, merevre BOTOX-olt arccal jelenik meg? Lehet, ebben az esetben viszont igen rossz irányba tart a világ, és benne női lakói. Apropó, bizonyára Posh a saját körein belül értette az átlagost! Ebben az esetben minden rendben van, hiszen a sztárvilágban, ahol tényleg mindennapos az agyonműtött, túlkozmetikázott arc, ahol nem létezik eredeti mell, ahol a hajfestés a napi kávé mellé jár és a plasztikai sebésszel többet találkoznak a hírességek mint saját gyerekeikkel, ott ő tényleg átlagos. Nem lóg ki a sorból sehogy. Pontosan az előírásoknak megfelelően anorexiás, a szokásos adag növekedési hormont szedi, pontosan naponta jár szoláriumba, mint mindenki más, és a mellkorrekciót is évente végeztet, mint ahogy azt kell. 

HarmoNet tipp: Botrányos címlapfotó >>

Így már érthető, ha Vic egy feltűnés mentes, átlagos csajnak tartja magát, aki szinte elvész a tömegben. Igaz, nekünk is csak akkor tűnne fel, ha a sok hasonszőrű celeb közt ő lenne az egyetlen, aki nem álszerény, nincsenek sztárallűrjei, nem tolakszik látótérbe nap, mint nap, és még komolyan is gondolja, amit mond. Ám így… csak egy átlagos kis nőci a sok közül. 
 
[ 1130 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x