Helen Mirren nagyi még mindig dögös! Szerinted hány éves?...
Címlap / Showbiznisz / Helen Mirren nagyi még mindig dögös! Szerinted hány éves? Zavarba jössz?

Helen Mirren nagyi még mindig dögös! Szerinted hány éves? Zavarba jössz?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Hihetetlen, de minden eredeti rajta! Csúcsalakkal szégyeníti meg a fiatalokat. Sportos, formás, elegáns. Helen maximum varrat, de magát, fel, biztosan nem! 

Helen Mirren nem akármilyen alakkal bír. Csinos, formás, és minden eredeti rajta. A 63 éves színésznő csinosabb, mint sok fiatal pályatársa, és sosem volt hajlandó kés alá feküdni. A bombázó nagyi nyugodtan vehet fel bikinit, feszes és lapos a hasa, szépek a mellei, karcsú a dereka és formásak a lábai. Mindez annyira természetes, hogy igazán irigylésre méltó! Helen Mirren fiatalon is gyönyörű volt, ám abban nincs semmi különös, ha valaki 20 évesen szép. Igazi teljesítmény, ha 50, vagy akár 60 évesen is tökéletes tud maradni az ember lánya, és persze úgy, hogy mindez nem a plasztikai sebészek érdeme (azért tegyük hozzá, hogy kétes érdem ám ez).

Sok kolléganője, aki műtéttel, különböző kezelésekkel „tartósítatta” magát, ijesztően néz ki, a legjobb példa talán Sophia Loren, aki vénségére teljesen elcsúfítatta magát és szörnyen néz ki. Ezzel szemben Helen pont annyira öreg, amennyire lennie kell, és a természetes szépség, a lélek harmóniája, és önmaga elfogadása, meg a mértékletes élet tette idősen is gyönyörűvé. 

A híres színésznőt még az angol királynő is meghívta magához, miután megnézte a saját életéről szóló filmet, amiben Helen játszotta az Oscar-díjra méltó főszerepet. A II. Erzsébetet nálunk is nagy sikerrel vetítették, és ebben a legnagyobb szerepe a ragyogó tehetségű és szépséges, belső harmóniát árasztó Helennek volt. Csak remélni tudjuk, hogy példája ragadósabb lesz a fiatal nemzedék körében, mint az agyonplasztikázott és önértékelési problémákkal küszködő többségé.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4902 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x