Újabb ikrek a sztárok világában!
Címlap / Showbiznisz / Újabb ikrek a sztárok világában!

Újabb ikrek a sztárok világában!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Folytatódik a nagy iker dömping. Számos híresség után most Elvis Presley lánya vár két babát. A család nem repdes az örömtől, bár a rokonság körében több ikerbaba is született már. 

Későn szülnek a sztárok
Lisa Marie Presley anyai örömök elé néz, bár ez az öröm nem felhőtlen. Furcsa mód az egész család nem boldog attól, hogy a rock Király lánya két babát vár. Lisa Marie Presley, aki fiatal korában rövid ideig Michael Jackson felesége volt, elég későn, 40 évesen szánta rá magát a gyermekvállalásra, bár a sztárok közt ez nem ritkaság. Ahogy az sem, hogy mostanában csupa iker baba születik, köszönhetően a rengeteg növekedési hormonnak, amivel a tehetősebbek tömik magukat, késleltetvén az öregedés jeleit. 

Rossz ómen a családban
Édesanyja, Priscilla Presley nem volt elragadtatva a hír hallatán, hogy egyetlen lánya két babát hord a szíve alatt. Furcsa mód első gondolata az volt, hogy vajon mihez fognak kezdeni velük? Egy leendő nagymamától ez elég bizarr gondolat, főleg ha hozzávesszük, hogy azért csak-csak jut nekik babagondozóra ha szükséges. A kedves mama maga is csodálkozott kétségein, mert mint mondta, a családban már többször születtek iker babák: neki iker bátyjai vannak, és Elvisnek is volt egy ikertestvére, aki születése közben vesztette életét. Lehet, hogy ez a rossz családi ómen jutott Priscilla eszébe, amikor meghallotta, hogy lánya két babát vár?

HarmoNet tipp: A hollywoodi ikerdömping rejtélye >>

HarmoNet fórum >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3504 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x