Sztárok és a jóízlés - miben flangálnak hibbant perceikben...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sztárok és a jóízlés - miben flangálnak hibbant perceikben a hírességek? (Sok képpel!)

Sztárok és a jóízlés - miben flangálnak hibbant perceikben a hírességek? (Sok képpel!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-13

Dívák, akik elképesztően ízléstelenül képesek kinézni. Hogy ezt feltűnési viszketegségből vagy egyszerűen ostobaságból teszik, nem mindig tudni, de érdemes odafigyelni rájuk, mert ugye, okos más kárán tanul. 


Rendezvénynaptár
Itt van rögtön elsőként Katie Holmes, aki amióta saját stílusát igyekszik kialakítani, förtelmesebbnél förtelmesebb cuccokat képes felhúzni. Ominózus eset volt ez a piros nagyestélyi, amihez egy elképesztően lehetetlen színű rikító kék cipőt választott. Az amúgy sem törékeny testű színésznő leginkább egy trampli takarítónőre hasonlított, akire véletlenül ráadták másvalaki ruháját.  Paris Hilton is ki tud ám nézni, ha akar! A vastag harisnya meg az arany cipellő különösen remekül passzol. Persze tudjuk, hogy nála a szürke állománnyal van a hiba, és díjazzuk, hogy legalább húzott bugyit ezúttal. A kólásüveg, mint remek kiegészítő fantasztikusan megy a hatalmas szemüveghez. Parist ismerve akkor már jobb, ha egyáltalán semmit nem vesz fel. Katievel ellentétben neki legalább az alakja rendben van.


Nem tudni, Kate Moss jelmeznek szánta ezt az összeállítást, vagy komolyan gondolta? A bohócruha elég viccesen fest rajta, a kis pöttyös topánokkal egészen olyan, mint egy giccs baba a vitrin polcáról. Lehet, hogy a sok divatbemutató után, ahol a divatkreátorok rémségeiben kénytelen pózolni, már fel sem tűnik neki, hogy mennyire idétlenül néz ki. Ettől még a gumicsizma rövidnadrággal párosítás is jobb volt, mert ugye olyat is láttunk már tőle.

HarmoNet tipp: Sokkoló fotó! - Úgy tűnik Madonnának teljesen elment az esze >>


Ezen a képen a gazella testű Naomi Campbellt láthatjuk. Első ránézésre nem is annyira szörnyű a dolog, láttunk már tőle rosszabbat is. A hatalmas szemüveg meg a fejébe húzott sapka nem sokat hagy látni az arcából, talán azért rejtőzködik, mert rájött, mégsem volt jó választás a lovaglónadrág szabású alsó meg a kis édi-bédi kabátka.


Amy Winehouseról nem lehetne nem ízléstelen képet találni. A köztudottan botrányos megjelenésű, gyakran félmeztelenül mászkáló énekesnő annyira szakadtul néz ki állandóan, hogy már az meglepő, ha némileg emberi formát ölt. Róla álljon itt élete legjobb fotója, itt csini kis szoknyában támasztja az oszlopot, és még cipőt is húzott! Egyik melle sem lóg ki, és szemmel láthatóan magánál van. Ritka felvétel, igazi kuriózum! A védjegyévé vált smink és frizura szinte észrevétlen a hatalmas öv mellett.


HarmoNet tipp: Börtönben a botrányhősnő! >>

 
 
[ 1951 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x