Fogadjunk, hogy Barack Obama a West Ham edzője lesz!
Címlap / Showbiznisz / Fogadjunk, hogy Barack Obama a West Ham edzője lesz!

Fogadjunk, hogy Barack Obama a West Ham edzője lesz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-01

Az angliai William Hill fogadóirodába lépett be egy férfi ezzel a felkiáltással, és nem nézték hülyének, akármilyen meglepő is. A britek arról híresek, hogy mindenre lehet fogadni, így a patinás hírű fogadóiroda alkalmazottai gondolkodás nélkül elfogadták a kihívást. 

Meglepetés érte a minap a híres William Hill fogadóirodát Angliában. Egy úriember azzal érkezett hozzájuk, hogy fogadni szeretne, mégpedig nem az Epsoni Derbyre, hanem arra, hogy Barack Obama demokrata elnökjelölt a West Ham United londoni futballcsapatának edzői székére cseréli le a Fehér Ház bársonyszékét. Az ismeretlen üzletember 10 fontot reszkírozott a fogadáson, amit az iroda alkalmazottai azonmód elfogadtak. Ha nyer, és Obama inkább a kispadot választja, mint az USA elnöki tisztét, amiért jó eséllyel verseng, úgy a feltett pénz 10000 szeresét, kerek 100.000 Fontot kasszíroz majd az ismeretlen. 
 

Azt mindig is tudtuk, hogy Angliában szinte mindenre lehet fogadást kötni, de ez azért még a mindig hűvös briteket is meglepte. 

"Szerintem a fogadó inkább csak a barátai előtt akart felvágni a fogadócédulával, amin a szenátor neve szerepel. Obama valószínűleg ennél fontosabb célokat akar elérni, de ki tudja? 
Ha nem választják meg elnöknek, akkor még az is előfordulhat, hogy idejön hozzánk és edző lesz. Akkor sokat bukunk"
- nyilatkozta Graham Sharpe szóvivő.
 
Egyébiránt nem túl valószínű, hogy reális esélye van a győzelemre, hiszen Obama magabiztosan vezet republikánus riválisával szemben az előzetes felmérések szerint, van olyan közvélemény-kutató, amelyik 9 százalékpont előnyt hoz ki a demokrata jelölt javára. Még a vélhetően republikánus kötődésű elemzők is csak az egált merik megkockáztatni, arra senki sem vállalkozik, hogy Obama vereségét jósolja. Meglátjuk…

HarmoNet tipp: Fekete vagy nő? >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1475 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x