A sztárvilág leghíresebb ikeri - Ismerd meg őket!
Címlap / Showbiznisz / A sztárvilág leghíresebb ikeri - Ismerd meg őket!

A sztárvilág leghíresebb ikeri - Ismerd meg őket!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Nem, ezúttal nem horoszkópról, hanem azokról a testvérekről lesz szó, akik együtt fogantak, születtek, és együtt lettek híresek is. Nagyon híresek. Életük minden perce szorosan összefonódik, akkor is, ha sorsuk nem teljesen ugyanaz. 

Egypetéjű ikrekként látta meg a napvilágot Joel és Benji Madden. A két helyes srác a Godd Charlotte együttes zenésze, Joel énekel, Benji gitározik. A 29 éves srácok ismertségüket nem annyira zenei sikereiknek köszönhetik, inkább kapcsolataiknak. Joel a menő partik elengedhetetlen kellékével, Nicole Ritchievel kötötte össze életét, míg testvére a botrányhősnővel, Paris Hiltonnal tolta össze bútort. Ha magánéletüknek nem is, ismertségüknek és sikerüknek mindenképp hasznára vált a dolog, bár egyelőre mindkét srác jól megvan választottjával. Joelnek már egy kislánya is született, Benjiék még dolgoznak az ügyön.


Szintén egyszerre született a Gisele és Patricia Bündchen. 5 perccel Gisele az idősebb, ám kettejük közül mégis Patriciáé a vezető szerep, aki világ életében bátrabb, talpraesettebb volt, mint szupermodell nővére. A világ legjobban fizetett „vállfája”, Gisele sokban húgának köszönheti sikerét, ugyanis az ikrek a munkából is közösen veszik ki részüket: a gyönyörű Gisele a legsikeresebb menedzsert kapta maga mellé, Patriciát, aki nem kevésbé mutatós, ám őt az üzlet kemény világa jobban érdekli, és remekül el is boldogul, míg nővére milliókra váltja kettejük tehetségét. A lányok most 28 évesek, karrierjük az egekbe ível.


A leghíresebbek és egyben a legproblémásabbak Mary Kate és Ashley Olsen. A 22 éves sztár lányok már szinte születésük fogva híresek. 3 évesek, amikor először szerepelnek filmben, azóta számtalan sorozatban, előbb gyerek, majd tini sorozatokban láthattuk őket. Pillanatok alatt mindenki kedvenceivé váltak, milliók voltak kíváncsiak rájuk, ők pedig elképesztően sok pénzt kerestek. A történet a szokásos módon folytatódik: anorexia, bulémia, alkohol és drogfüggőség, elvonók, botrányok. A két lány, akik egész életükben elválaszthatatlanok voltak, annyira összevesztek a rengeteg pénzen – nem mintha nem lenne elég kettejüknek – hogy jelenleg szóba sem állnak egymással. Külön-külön pedig senki nem kíváncsi rájuk.


HarmoNet tipp: Vérre menő viták az Olsen ikreknél! - Mi a krízis oka? >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4978 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x