Borzalmas: Népirtás látványosságként - Auschwitz már nem...
Címlap / Showbiznisz / Borzalmas: Népirtás látványosságként - Auschwitz már nem elég, üzletet csinálnak Karadzsicsból!

Borzalmas: Népirtás látványosságként - Auschwitz már nem elég, üzletet csinálnak Karadzsicsból!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

A katasztrófa turizmus egy új ágazata van születőben Szerbiában. Borzongás és szörnyülködés, látványossággá tett népirtás, sztárrá avanzsált háborús bűnös: az üzlet bármire képes, és kereslet van bőven. Karadzsics-túra azoknak, akiknek Auschwitz már nem elég. 

Évente milliók látogatnak el a náci háborús bűnök egyik legborzasztóbb színterére, az auschwitzi megsemmisítő táborba, ahol zsidó foglyok százezrei pusztultak el. Borzongás és megdöbbenés, szégyenkezés és szörnyülködés, pedig ma már csak turista látványosság az egész. Az ötlet azonban nem rossz, ha pénzről van szó, a kereslet pedig a katasztrófa turizmusra óriási.

Annak is egyik speciális ágazata, a háborús turizmus – maga az elnevezés is amolyan sírjak vagy röhögjek rajta – igen gyorsan fejlődik napjainkban. Akiket már nem elégít ki, hogy filmeken és a híradóban naponta nézheti mások szenvedését, és már unja, hogy csak számítógépen élhet át igazi lövöldözést, azoknak a merész utazási irodák hajmeresztő utakat kínálnak – és jelentkező van bőven!


Most a szerb Vekol Tours utazási iroda kínál különleges Karadzsics-túrát azoknak, akik érdeklődnek a háborús bűnökkel és népirtással vádolt volt szerb vezető iránt. A túrára jelentkezők végiglátogatják Radovan Karadzsics búvóhelyeit Belgrádban, megnézhetik hol élt, hol evett, hol vásárolt a tömeggyilkossággal is megvádolt boszniai szerb vezető.

HarmoNet tipp: Ki a turista mostanában? >>

A túra során lehetőség van megvásárolni azokat a folyóiratokat is, melyekben Karadzsics publikálta természetgyógyászattal foglalkozó cikkeit. Az érdeklődés hatalmas, a bevétel óriási, a siker várakozáson felüli. Vajon túlkényelmes világunkban ennyire ki vagyunk éhezve egy kis szörnyülködésre, és eltunyult érzékeinket már csak ilyen kegyetlenségek tudják felborzolni? Elgondolkodtató…
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2451 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x