Eladó a bébi! Ki ad többet érte? - Sztárok versenye, ami...
Címlap / Showbiznisz / Eladó a bébi! Ki ad többet érte? - Sztárok versenye, ami etikátlan és visszataszító

Eladó a bébi! Ki ad többet érte? - Sztárok versenye, ami etikátlan és visszataszító

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Egymással versenyeznek a sztárok, kinek a gyereke kap több pénzt első fényképéért. Millió dollárok röpködnek a kicsik feje felett, akik már születésük előtt vagyonokat keresnek - telhetetlen szüleiknek. Vajon mi lesz később az ilyen kicsikkel? Pénzéhes szülők, ám vannak kivételek. 

Brad Pitt és Angelina Jolie ikrei rekordösszeget kaptak bemutatkozó képeikért. 14 millió dollárt keresett a két apróság, mikor meg sem születtek. A pénzéhes szülők licitáltatták a lapokat az első fotókért, és egész testőrhadsereg vigyázott a picikre, nehogy valaki egy orvul készült fotóval kihúzza a szülők zsebéből a vagyont. Bár meg kell jegyezni, hogy Jolie ezt jótékony célokra költötte végül. Így a két csöppség, Knox Leon és Vivienne Marcheline lettek a legjobban kereső sztárbébik. Szerencsére ők erről még semmit nem tudnak. Jennifer Lopez és Marc Anthony ikrei ezzel szemben „csak” 6 milliót hoztak a konyhára, Jessica Alba és Christina Aquilera picinyeinek be kellett érni 1,5 millióval.

A listát egyébként 2006-ig A Brad-Jolie házaspár kislánya, Shiloh vezette, aki 5 milliót kapott első képeiért a People magazintól. Az egész licitálós cirkusz ekkor indult be igazán, és sztárok egész sora árulta pénzért gyerekei első képeit. Sőt, Britney Spears addig ment, hogy nem csak a képeket, hanem a szülésről készült video felvételt is áruba bocsátotta: 4 millió dollárt kapott a felvételért. Nagyjából ennyit kóstált Suri Cruise első fotója is, ám erre a képre 15 hónapot várni kellett. A szülők csak ekkor mutatták be a nagyvilágnak kislányukat. Hogy a 15 hónap várakozás jót vagy rosszat tett-e a baba árfolyamának, azt persze nem tudni. 

Néhány híresség rendkívül etikátlannak tartja, hogy már a gyerekek születése előtt azon versenyeznek a szülők, melyikük gyereke keres több pénzt. Ők azok, akik élesen bírálják kollégáik pénzhajhászását, és a gyerekek jogait hangoztatják – hiába. Közéjük tartozik Cate Blanchett és Halle Berry is, akik ingyen mutatták meg újszülött babáikat, és nem csaptak sem nagy felhajtást, sem megalázó licitálást a kicsik körül. Vajon évek, évtizedek múlva melyik sztár gyereke tudhat boldogabb életet maga mögött?

HarmoNet Fórum tipp >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1267 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x