Rettenetes: Börtönben a Melrose Place sztárja! - Heather Locklear...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Rettenetes: Börtönben a Melrose Place sztárja! - Heather Locklear nyugtatókkal torzította el magát

Rettenetes: Börtönben a Melrose Place sztárja! - Heather Locklear nyugtatókkal torzította el magát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-14

Szombaton délután a rendőrök vették őrizetbe a Melrose Place sztárját, Heather Lockleart. A színésznő gyógyszerek hatása alatt állt, úgy vezette autóját, pontosabban próbálta vezetni, kevés sikerrel. A kis kaland az őrszobán végződött, majd pár órára dutyiba is került az ismert sorozat színésznő. 


Rendezvénynaptár

Heather Locklear szombaton délután a börtönben kötött ki, miután képtelen volt normálisan végigmenni a forgalmas főúton járművével. A kocsi irányításával bajlódó nő szemet szúrt a többi sofőrnek és a járókelőknek, akik azonnal rendőrt hívtak. A kiérkező zsaruk azonnal az őrszobára vitték az enyhén szólva furán viselkedő híres színésznőt, aki mindvégig segítőkész és együttműködő volt, annak ellenére, hogy nyilvánvaló volt: valamilyen szer befolyása alatt áll.

A vérvétel során kiderült, hogy kizárólag receptre kapható gyógyszereket vett be Heather, ám azokból jóval többet, mint kellett volna. A túladagolt nyugtatók okozták a színésznő furcsa viselkedését, és azt, hogy nem tudta hazakormányozni kocsiját. Szerencséje, hogy baleset nélkül megúszta a dolgot, ám a rendőrség vádat emel ellenne.

A sorozat sztár komoly gyógyszerfüggőségben szenved, súlyos depressziója miatt állandóan nyugtatókat szed. Nyár elején szanatóriumban is volt, hogy kezeljék hangulatzavarait és gyógyszerfüggőségét, ám kevés sikerrel járt az elvonó. Heather folyamatosan tömi magába a pirulákat, és elvileg nem is ülhetne autóba, hiszen ezek a gyógyszerek erősen befolyásolják többek között a vezetési képességeket is. Valószínűleg pénzbírsággal megússza a dolgot, ám az is lehet, hogy saját érdekében a jogosítványát is elveszik.

Heather, aki a filmtörténetből ismert Hegylakó asszonyával azonos, csodaszép keresztnevet visel, maga is bájos és szép teremtés volt, jelenleg azonban képein, még kisminkelve is jól látható gyötört, ferde mosolya és zavaros tekintete, hát még ha nem vet be semmit a jobb fotók érdekében.
Reméljük hamarosan jobban lesz a sztár!
 
 
[ 1793 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x