Titkos esküvőt tartott Scarlett Johansson és Ryan Reynolds!...
Címlap / Showbiznisz / Titkos esküvőt tartott Scarlett Johansson és Ryan Reynolds!

Titkos esküvőt tartott Scarlett Johansson és Ryan Reynolds!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-22

Titokban tartotta esküvőjét Scarlett Johansson és Ryan Reynolds. A színész pár szerette volna elkerülni a kéretlen kíváncsiskodókat és a lesifotósokat, ezért szűk baráti körben, a lehető legegyszerűbb körülmények közt mondták ki a boldogító igent. A fiatalok már a babát tervezgetik.  

A két fiatal színész, a 23 éves Scarlett Johansson és a 31 éves Ryan Reynolds szombat este egy kanadai szállodában titokban összeházasodott. Mindkettejük első házassága ez, talán ezért is tartott ennyire romantikus esküvőt a két sztár. A pár tavaly tavasszal kezdett randevúzni, és májusban már az eljegyzést is megtartották, ám akkor azt nyilatkozták, hogy csak egy év múlva tervezik a házasságkötést. Ennek ellenére most szombaton Vancouver mellett, egy szállodában örök hűséget esküdtek egymásnak.


Az esküvőt teljes titokban tartották, és csak a szűk család, valamint a legközelebbi barátok voltak hivatalosak. A fiatal pár szerette volna elkerülni a kéretlen rajongókat, a felhajtást, a kíváncsi tömeget és a szemtelen fotósokat, ezért nagyon körültekintően intéztek mindent, nehogy kiszivárogjon az esküvő híre. Scarlett korábban elmondta, hogy ő nagyon zárkózott ember és a magánéletét semmi esetre sem szeretné a sajtóban kiteregetni. El sem tudta volna képzelni, hogy egy hangos, világraszóló hollywoodi esküvője legyen. Lehet, hogy ezért is hozta korábbra a pár az esküvő időpontját, hiszen így senki nem számított rá.

HarmoNet tipp: Férjhez ment Ashlee Simpson! >>

Vagy talán már érkezik a baba? Nemrég a fiatalok arról beszéltek, hogy már szeretnének egy kisbabát, hiszen ezzel lenne teljes az életük. Elképzelhető, hogy ezért a nagy sietség? Akárhogy is, azt biztosan nem fogják tudni sokáig titokban tartani.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4095 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x