Enni imád, főzni utál - Eva Mendes azt sem tudja, hol a konyha...
Címlap / Showbiznisz / Enni imád, főzni utál - Eva Mendes azt sem tudja, hol a konyha a lakásban

Enni imád, főzni utál - Eva Mendes azt sem tudja, hol a konyha a lakásban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Szerencsés alkat Eva Mendes! Ehet amit akar, alakja tökéletes, pedig még csak nem sportol. Imádja a hasát, és tömi is rendesen, persze csak akkor, ha van, aki megfőz helyette. Ő ugyanis utálja a konyhát, és nem hajlandó a házitündért játszani. 

Tökéletes alakját igen sokan irigylik. Hát még ha tudnák, hogy Eva Mendes azt ehet, amit csak akar, nem hízik el. Ritka szerencsés alkat a szépséges színésznő, aki saját bevallása szerint igencsak szereti a hasát, ám főzőcskézni nem hajlandó, nem is tud. A 34 éves hölgy nem sportol, nem vigyáz arra mit eszik és főleg nem érdekli, mennyit. „Jöhet bármi! Süti, torták, édesség, imádok mindent!” – mondta Eva, amikor arról kérdezték, milyen ételektől tartóztatja meg magát. Ennek ellenére a főzéssel eléggé hadilábon áll. 

„A főzést inkább profikra bízom. Én a vízforralást képes lennék elrontani. Azt sem tudom, hol a konyha a lakásban.” – nyilatkozta Eva. A szép színésznő nem hajlandó házitündért játszani, és nyíltan elismeri, hogy a háztartást, és főleg a főzőcskét nem neki találták ki. Amikor arról kérdezték, hogyan tartja meg mégis tökéletes alakját a sok finomság elfogyasztása mellett, így válaszolt: „Nincs semmi titkom. Mindent megeszek amit megkívánok. Forgatások előtt kicsit visszafogom magam, ennyi éppen elég.” Hát, szerencsés alkat, annyi bizonyos. Nem mindenkinek ilyen egyszerű. Csak nehogy később jöjjön meg a nagy dőzsölés böjtje.

HarmoNet tipp: Sztárdiéta egy floridai szépségfarmról - Titkos recept! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4464 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x