Elképesztő Beckhamné legújabb cipődivatja: veszélyes és...
Címlap / Showbiznisz / Elképesztő Beckhamné legújabb cipődivatja: veszélyes és giccses magassarkú - sarok nélkül! (Fotókkal!)

Elképesztő Beckhamné legújabb cipődivatja: veszélyes és giccses magassarkú - sarok nélkül! (Fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-02

Ismét sikerült feltűnést keltenie és ezáltal a középpontba kerülnie Victoria Beckhamnek. Nem csupán azzal érte ezt el, hogy egy rendezvényre másfél órás késéssel érkezett férje oldalán - ki tudja miért -, hanem legújabb cipőjével is. Az elképesztő lábbeli felvet néhány kérdést: leginkább azt, hogyan lehet járni benne? 

A képeket látva igencsak elgondolkodik az ember, vajon hogyan képes ebben Vic közlekedni? A kérdés nem is annyira a jóizlés határait feszegeti, bár szó ami szó, arról is lehetne beszélni, inkább arról van szó, hogy Victoria legújabb lábbelijében vajon hogyan képes egyáltalán talpon – pontosabban lábujjhegyen – maradni? Lehet így járt egész este? Vagy megint csak büszke arra, hogy vasággyal 40 kilo? A divat bolond hölgy újítása a sarok nélküli csizma, amelyben az ember lánya csak pipiskedve tud egyensúlyozni. 

Ilyenkor jön ám jól egy olyan stramm legény, mint az izmos David, akibe nyugodtan bele lehet kapaszkodni, mert segítség nélkül tuti nem áll meg az ember ebben az elborult agyszüleményben. Nem is véletlen, hogy Victoria az első, aki ilyet visel, és a legkevésbé sem ajánljuk, hogy hölgy olvasóink kövessék példáját. Ha sikerülne is pofára esés nélkül megúszni a kalandot, és nem törné össze kezét-lábát a bevállalós próbálkozó, akkor is biztos, hogy néhány perc múlva már mindene fájna, hosszabb viselés után pedig lábra sem bírna állni.

A magas sarkú cipők egyébként is kényelmetlenek és károsak az egészségre, hiszen viselésükkel eltorzul a gerinc, a csípő, károsodnak a térd és a bokaizületek, ám ha mindezt sarok nélkül próbáljuk…


Annyi biztos, hogy Victoriának a maradék józan esze is elment, és már nem tudja, mivel tűnjön ki az állandó feltűnési mániában szenvedő hölgy - vélhetőleg nem tudja, hogy egy ilyen "sarkú" cipőben a térde a saját súlyának tízszeres terhelését kapja meg. Ezzel a lábbelivel sikerült neki ismét mindenkit megbotránkoztatni és a figyelem ismét őrá irányul, ám elég szánalmas, hogy egy beteg, megfelelési kényszeres, exhibicionista híresség mi mindenre képes egy kis figyelemért. Az összhatás amúgy is elég elborzasztó. Az anorexiás Vic fogpiszkáló lábai még vékonyabbnak tűnnek a fekete lakkcsodában, és ha pózolni kell, még hagyján, az igazi baj akkor kezdődik, ha meg kell mozdulni az esetlen cuccban. Ekkor a soványka csajszi egy botladozó madárijesztőre hasonlít legjobban.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4255 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x