Jennifer Aniston boldog szingli - vagy a Vízöntőcskének csak...
Címlap / Showbiznisz / Jennifer Aniston boldog szingli - vagy a Vízöntőcskének csak savanyú a szőlő?

Jennifer Aniston boldog szingli - vagy a Vízöntőcskének csak savanyú a szőlő?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

Brad Pitt után nincs élet. Már ami Jennier Anistont illeti. Hiába a boldog szingli látszatképe, a válás óta a színésznő nem képes megtalálni sem önmagát sem társát. Sorra váltogatja a pasikat, miközben azt hangoztatja, hogy de jó neki egyedül. Közben minden alkalmat megragad, hogy régi kedvesével legyen. 

 

Legutolsó, augusztusi szakítása óta Jennifer útón-útfélen hangoztatja, hogy bizony jobb egyedül, és ő a legboldogabb szingli a világon - amit egy átlag Vízöntőnek készséggel el is hinnénk. Hiába hozzák hírbe mindenkivel, akivel csak lehetséges, a hír előbb-utóbb kacsának bizonyul. A szép színésznőnek nem kell senki – vagy ő nem kell senkinek? Válogatottan balhés pasijai inkább azt bizonyítják, hogy Jennifer igazán nem is akar tartós kapcsolatot, ami nem csoda, hiszen még mindig nem heverte ki, hogy Brad Pitt elvált tőle, és inkább Angelina Joliet választotta. 

„Jennifer nem csak fantasztikusan néz ki, fantasztikusan is érzi magát. Jelenleg nagyon elégedett az életével. Mostanában inkább magával törődik, mint egy rossz párkapcsolattal.” – mondta róla egy barátja, ám valami mégsem stimmel a színésznőnél. A torinoi filmfesztiválon, ahol Brad Pitt is jelen volt, a szokásosnál jóval kihívóbb ruhában jelent meg, és az autóból kiszállva még legdiszkrétebb ruhadarabját is megvillantotta – pedig ez azért ez nem jellemző rá. A kivágott, vadító fekete ruciban parádézó Jennifernek szerencséje volt, Brad Pitt még vacsorázni is elvitte volt feleségét! Állítólag nagyon kellemesen érezték magukat, jót beszélgettek, finomat ettek…

HarmoNet tipp: Jennifer Aniston ismét szingli >>

Szegény Jennifer, aki még álnéven az interneten is keresi volt szerelme méltó utódját, azóta még inkább mutatja, hogy ő bizony boldog, és a legjobb egyedül! Ám mint tudjuk, ritkán igaz, amit sokszor bizonygatnak. Pedig bárhogy is van, a Brad Pitt nevű vonat végleg elment Jennifer számára, még akkor is, ha egy vacsora belefért. Talán mégis jobb lett volna annak idején gyereket vállalni, ha máshogy nem, hát örökbe fogadni, hiszen Angelinának ezzel sikerült elcsábítani álmai – és Jennifer álmai – pasiját. Ám Jennifer nem akar családot, és állítása szerint partnert sem. Hát, ő tudja.

HarmoNet tipp: Álnéven a neten – Jennifer Aniston inkognitóban keresi párját >>

 
 
[ 1390 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x