Blake elvonóval, Amy verekedéssel ünnepelt - szabadlábon...
Címlap / Showbiznisz / Blake elvonóval, Amy verekedéssel ünnepelt - szabadlábon a botrányhősnő férje

Blake elvonóval, Amy verekedéssel ünnepelt - szabadlábon a botrányhősnő férje

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-22

Korábban szabadult Amy Winehouse férje. Blake Fielder Civilt szerdán reggel engedték ki a a suffolki Emonds Hill börtönből, ahol 27 hónapot ült garázdaságért és testi sértésért. A férfi elvileg csak decemberben szabadult volna, ám vállalta, hogy elvonóra megy, ezért korábban elengedték. Csakhogy nem haza... 

Amy alaposan kiakadt azon, hogy még csak nem is láthatta frissen szabadult férjét. A szerdán reggel kiengedett Blake ugyanis azzal feltétellel kapott engedményt a büntetését illetően, ha hajlandó a börtönből egyenesen elvonókúrára menni egy zárt klinikára. A férfinek ezt a lehetőséget már korábban is felajánlották, ám nem élt vele, mivel nyomkövetőt kellett volna viselnie és erre nem volt hajlandó. Most azonban vállalta, hogy önként bevonul egy szigorú elvonóra, ahol kemény drogfüggősége miatt kezelik. Blake 27 hónapot töltött börtönben testi sértésért és garázdaságért, a büntetését súlyosbította a tény, hogy hamis tanúzásra akarta rávenni a sértettet.

HarmoNet tipp: Amy Winehouse rettenetesen leépült! - Koncertfelkéréseket sem kap a drogos énekesnő (Képekkel!) >>

Amy férjét a börtönből egyenesen a klinikára szállították, így nem is találkozhatott feleségével, aki az első héten nem is látogathatja meg az elvonón lévő kedvesét. Ezen aztán mindketten alaposan kiakadtak. „Először is Amyt akarom látni, hogy letépjem a bugyiját! Kemény volt ott benn, piszkosul durva, de most már kinn vagyok, és ez a lényeg” – ezek voltak a szabaduló Blake első szavai, ám csalódnia kellett, mer Amy bugyija helyett egy zárt kocsi várt rá, hogy azonnal a klinikára szállítsa. A kiakadt férfi hiába dühöngött, a tényleges szabadságra és feleségére még várnia kell. Amy nem érte be a szitkozódással, amikor megtudta, hogy hiába indul férje elé, még csak nem is találkozhat vele, szó nélkül nekiesett a körülötte tolongó fotósoknak, akiket egyébként is ki nem állhat, és válogatás nélkül ütlegelni kezdte őket. A teljesen szétcsúszott, magán kívül lévő énekesnő ütötte-vágta a fotósokat, ám egyetlen kérdésre sem volt hajlandó válaszolni, inkább ő kérdezgette: „Ki kér még? Ki lesz a következő?” A verekedés után zokogva elrohanó botrányhősnőt késő éjjel a barátai vitték haza teljesen kiütött állapotban. Az eszméletlen Amyt egy taxi hátsó üléséről szedték ki és vitték be a házba, ahol még mindig nem vár rá szerető férje. Talán jobb lenne, ha Amy is inkább utána menne egy alapos elvonóra, bár rajta lehet, hogy már ez sem segítene.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1603 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x