Sztárcuccok a neten - álnéven adnak-vesznek a hírességek!...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sztárcuccok a neten - álnéven adnak-vesznek a hírességek!

Sztárcuccok a neten - álnéven adnak-vesznek a hírességek!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Mintha csak nekik találták volna ki: a neten szabadon böngészhetnek, nem kell attól tartaniuk, hogy lesifotósok vagy tolakodó rajongók zaklatják őket nézelődés, vásárlás közben, ráadásul megunt cuccaikat is simán elpasszolhatják feltűnés és felhajtás nélkül. Persze a látvány vásárlásokat kénytelenek a sztárok is "valósan" intézni, de ha csak úgy bogarásznának a bolhapiacon, akkor irány a világháló! 


Rendezvénynaptár
Egyre népszerűbbek a sztárok az internetes piacokon, a gyakorlott vásárlók sorra vadásszák a hírességek cuccait. Fel is kerül minden a „polcokra”: árulták már itt Obama kocsiját, Britney levágott hajfürtjét, de akár Beckhamné bugyogójára is alkudozhatott az a szerencsés, aki még időben odaért az éppen aktuális ereklye árverésére. Apropó Beckhamné. Az egész ügy rajta pattant ki – naná, ki máson? – amikor is szülei felfedezték, hogy lányuk cuccait a neten árverezik ismeretlen illetők. Mivel Vic pont nem az a fajta, aki titokban ad-vesz – szüleivel ellentétben – a papa meg a mama azonnal riasztotta lányukat meg a zsarukat, hogy aztán a tolvajok kézre kerítése után az is kiderüljön, bizony számos híresség álnéven különböző oldalakon árulja portékáit, illetve szerzi be az amúgy megszerezhetetlen cuccokat. Rögtön elsőként Vic szülei azok, akik unalmas óráikban a világháló piacait járják, hogy mindenféle jópofa kacatot vegyenek az antik órától a kerti törpén át a különböző háztartási csodagépekig. Amikor meg éppen úgy érzik, hogy tele a lakás, felesleges cuccaikat felpakolják a netre, és izgatottan figyelik, mint két kisgyerek, vajon mennyiért kel a nagynéni teásbögréje, vagy éppen az előző nap megvett műanyagkiskacsa a kerti tóból. Titkos élvezetük közben fedezték fel megdöbbenve azt, hogy bizony ismerős holmikat kínálnak egyesek: David cipőit, Vic ruháit – köztük használt bugyijait is. 

Persze van, amikor teljesen legálisan árulják egy-egy sztár holmiját: legutóbb például pont Obama – ha lehet őt sztárnak hívni – személyes cuccai kerültek fel egy aukciós oldalra. Autójáért majd’ tízszeres árat kért a jelenlegi tulajdonos, de ő legalább tisztességes úton jutott szerzeményéhez. Hogy az elnök által összenyammogott sütemény épségben maradt felét hogyan sikerült megszerezni, örök rejtély marad, ám aki túladott rajta igen jól járt: 50.000 dollár ütötte a markát egy nem mindennapi licit után. A legjobb eladás mégis egy pin-pong asztal volt, amin Obama fényképpel bizonyíthatóan játszott: az árverés végén 500.000 dollárért kelt az ereklye!

Persze a sort a végtelenségig lehetne folytatni, hiszen naponta bukkannak fel ismert emberek személyes tárgyai, és maguk az ismert emberek is egy-egy aukciós oldalon, mint például Gorbacsov, aki viszonylag szerény összegért, 50.000 fontért talált gazdát. A szerencsés vevő persze nem vihette haza legújabb szerzeményét, csupán egy vacsorára hívhatta meg az egykori államfőt, aki a „fejpénzt” természetesen jótékony célra ajánlotta fel.

HarmoNet tipp: Kelendő pasi - Elárverezték Gorbacsovot! >>

Aukciósház >> 
 
[ 978 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x