Fizetett a zsugori énekesnő - vajon mi történt vele?
Címlap / Showbiznisz / Fizetett a zsugori énekesnő - vajon mi történt vele?

Fizetett a zsugori énekesnő - vajon mi történt vele?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-24

Madonna világ életében ismert volt zsugoriságáról - már ha nem saját magáról van szó természetesen. A popkirálynő vagyonokat költ saját igényei kielégítésére, de mindenki mástól sajnálja a pénzt. A személyzete többek közt ezért is ki nem állja, ám most kivételt tett a spórolásban is első Madonna. 

 

Rendezvénynaptár
Latin-amerikai koncertkörútján az énekesnő harmadszor érkezett Buenos Airesbe, ahol a Four Seasons Hotelben szállt meg, és kivételesen személyzetét is itt szállásolta el. Madonna, aki közismerten kicsinyes és zsugori, mindenkit meglepett, amikor 200 fős személyzetét is abban a hotelben szállásoltatta el, ahol ő is kivett szobát. Eddig erre nem volt példa, a luxushotelekben lakó sztár személyzetének mindenütt a legolcsóbb szobákat foglaltatta le. Volt eset, amikor ő maga egy átszámítva 4 millió forintos lakosztályban lakott, míg alkalmazottainak 14.000 forintért kínált szállást rendelt. Madonna ezzel nem csak kicsinyességéről tett bizonyságot, hanem arról is, hogy mélységesen lenéz mindenkit, és személyzetét nem veszi emberszámba.


Nagyon sok vád is érte már ezért a popkirálynőt, és nem egy embere hagyta ott kiállhatatlan természete, fösvénysége és sértő bánásmódja miatt. Furcsa mód, legutóbbi turnéja alkalmával szakított eddigi szokásával, és alkalmazottai is ugyan abban a szállodában lakhattak, mint ő. A 200 fős személyzet tagjai igaz még így is a legszerényebb szobákat kapták, míg Madonna magától értetődő módon az elnöki lakosztályt választotta, ám már ez is nagy haladás ahhoz képest, hogy ezelőtt az énekesnő nem volt hajlandó egy fedél alatt aludni kollégáival. Madonna lakosztálya éjszakánként 2 millió forintba került – a teljes személyzet 110 szobája összesen nem kóstált ennyit.


A végszámla még így is tetemesre sikeredett: 1 millió dollár, vagyis 200 millió forintnak megfelelő összeg állt a számla alján. Madonna szó nélkül fizetett, bár szokásához híven a borravalóról elfeledkezett. Nagyvonalúsága még így is mindenkit meglepett, állítólag az utóbbi időben róla kialakult negatív képen szeretne változtatni, de az is lehet, hogy még egyszer nem kockáztatja meg, hogy majdnem az egész személyzete felmondjon.

HarmoNet tipp: Ne szólj hozzám! Madonna újabb sztárallűrje >>

 
 
[ 1131 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x