Kate Winslet munkamániás - a színésznő férje egyre nehezebben...
Címlap / Showbiznisz / Kate Winslet munkamániás - a színésznő férje egyre nehezebben tűri!

Kate Winslet munkamániás - a színésznő férje egyre nehezebben tűri!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Egyre többet panaszkodik Kate Winslet férje, hogy feleségét csak a munka érdekli, semmi más. Reggeltől estig kizárólag a munkájával törődik, az egész világ mintha nem is létezne körülötte. A munka ugyan meghozta gyümölcsét, ám férje egyre kevésbé van kibékülve a helyzettel. 

 

„Munkamániás a nejem!” – panaszkodik Sam Mendes rendező, akinek egyrészről örülnie kéne, ám az örömbe sok üröm is vegyül. Mint rendező, boldogan kéne látnia, hogy főszereplője kizárólag a munkával foglalkozik, és nagyon lelkiismeretes, ám mint férj ezt már túlzásnak tartja. „Alig, hogy reggel felébredek, már a munkával jön.” – mondta a férj. „Még ki sem nyitom a szemem, Kate már azzal nyaggat, hogy nézzük át a második jelenetet.” Sam egyre nehezebben viseli, hogy felesége hazaviszi a munkát, és egész nap kizárólag és 100%-ban csak azzal hajlandó foglalkozni.

HarmoNet tipp: A férfiak meghalnak, a feleségek tüntetnek - a túlórázás gyötrelmei >>

Mintha semmi más nem létezne a világon. Még ebéd és vacsora közben sem képes másról beszélni, csak a filmezésről. Sam örül, hogy a munkamánia meghozta az eredményt, hiszen felesége két díjat nyert az idei Gonden Globeon, és erre mint szakember is nagyon büszke. Az eredménynek azonban családi életük látja kárát, és Sam szeretné, ha Kate végre a felesége is lenne, nem csak a főszereplője. A színésznő fergeteges karrierjére remélhetőleg nem megy rá a házasság, bár igen nehéz lehet úgy együtt élni valakivel, hogy csak egyetlen dologgal képes foglalkozni, és az nem a társa.

 
 
[ 1341 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x