Eljegyezte Gerit a hajómágnás
Címlap / Showbiznisz / Eljegyezte Gerit a hajómágnás

Eljegyezte Gerit a hajómágnás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

Végre szó szerint(is) biztonságos kikötőbe érkezhet az ex-Spice Girl. A sok futó kaland után Geri Halliwell megtalálta az igazit, aki egy hónap után eljegyezte a 36 éves énekesnőt. Geri boldogan mutogatta méregdrága gyűrűjét, amit szerelme állítólag térden állva nyújtott át neki. 

 

Alig egy hónapja ismerkedett meg Geri Halliwell legújabb kedvesével, az olasz hajómágnás Fabrizio Politi máris eljegyezte az egykori fűszeres lányt. A milliárdos gyártulajdonos egy 220.000 font értékű gyűrűvel lepte meg Gerit, miközben térden állva kérte meg a kezét. A boldog énekesnő máris büszkén mutogatja a méregdrága ékszert, és természetesen azonnal igent mondott gazdag kedvesének.

A páros nagyon jól összeillik, mindketten edzés mániások, Geri jóga megszállott, Fabrizio pedig napi húsz kilométert fut. Eddig egyikük sem talált olyan partnert, aki elviselte volna megszállottságukat, most viszont közösen hódolhatnak sport szenvedélyüknek. Nem utolsó szempont, hogy a férfi remekül kijön Geri kétéves kislányával, akinke már nagyon hiányzik egy apuka. Geri és Fabrizio már az esküvőt tervezgeti, ám ennek részleteiről nem nyilatkoznak.

HarmoNet tipp: Geri Halliwell ismét pasit váltott >>

Titokban készülnek a lakodalomra, és nagyon élvezik a szervezés munkálatait. Egyelőre nem árulták el, hol és mikor szándékoznak egybe kelni, de biztosan nagyon romantikus szertartásra készülnek. A nagy napig a pár utazással tölti ideje nagy részét, Fabrizio a tenger és a luxushajók kedvelője, ha teheti mindig kedvenc hajóján időzik. Most ő is és Geri is megtalálta a biztos kikötőt – egymás személyében.

 
 
[ 1143 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x