Se veled se nélküled - Jennifer Aniston is ezt játssza
Címlap / Showbiznisz / Se veled se nélküled - Jennifer Aniston is ezt játssza

Se veled se nélküled - Jennifer Aniston is ezt játssza

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

A színésznő és kedvese tipikus példája a se veled se nélküled játszmának. Az idegőrlő, állandóan bizonytalan kapcsolat senkinek sem jó, Jennifer mégsem tud szakítani rossz beidegződésével: amióta Brad elhagyta, mindig szakít. 

 

Jennifer Aniston és John Mayer ismét szakítottak, ám ez már megszámlálhatatlanul sokadik ilyen eset alig egy éves kapcsolatuk során. Jennifer most azt kifogásolja, hogy John túl komolytalan, és ő egy megbízhatóbb, nyugodtabb férfira vágyik, akire rábízhatja magát és leendő családját. Jennifer szerint nagyon ciki, hogy kedvese túl lazán és gyerekesen viselkedik: haverkodik a lesifotósokkal, viccelődik a nyomulós riporterekkel, netes honlapján meg mindenkinek beszólogat. Jennifer szerint John nem elég felelősségteljes, ezért most századszorra is kiadta az útját, pedig a lány barátai úgy vélik, Jennifer jobban tenné, ha megbecsülni kedvesét. John lehet, hogy még kissé éretlen, az is lehet, hogy túl közvetlen és laza, ám barátai figyelmeztetik Jennifert, hogy nem fog még egyszer olyan pasit találni, aki hajlandó neki ennyiszer megbocsátani és minden összeveszés után kibékülni. Jennifer ennek ellenére nem képes kikeveredni a lelki válságból, és rossz beidegződése miatt amióta Brad elhagyta, mindig szakít – ha éppen állandó partnere van, akkor vele, akár százszor is. Mindegy, csak ne ő legyen, akit kidobnak.

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Jennifer Aniston - fruskából szexszimbólum! >>

Ez a viselkedés pedig könnyen vezethet oda, hogy John megunja az örökös huzavonát. A férfi a látszattal ellentétben jóval megfontoltabb és nyugodtabb, mint Jennifer. John már az eljegyzésre készül, gyűrűt is vett szerelmének, és kész lekötni magát, és mindig visszafogadja a szakítási mániás lányt. Most éppen külön alszanak – de minden bizonnyal nem sokáig. Jennifer azt mondta, ő akkor fogadja el a gyűrűt, ha John végre megkomolyodik. Barátai szerint nem a fiúval van baj, komolyodni Jennifernek kéne.

 
 
[ 1419 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x