Újabb családi per: ezúttal Peter Falk gyámsága a tét
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Újabb családi per: ezúttal Peter Falk gyámsága a tét

Újabb családi per: ezúttal Peter Falk gyámsága a tét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-21

A színész nagyon beteg, a bíróság felügyelet alá helyezte. A gond csak az, hogy ketten is benyújtották a kérelmet, miszerint gyakorolni szeretnék a gyámságot. A családi pereskedésben a barátok is állást foglalnak, véleményük egyöntetű. 


Rendezvénynaptár
Peter Falk súlyos Alzheimer-kórban szenved, a bíróság cselekvőképtelennek nyilvánította. A felügyeleti jogot feleségének, Shera Denisenek adta, aki 32 éve látja el az idős színészt. A magyar származású, 80 éves színésznek Shera a második felesége, korábbi házasságából van egy fogadott lánya, Chaterine. A bírósági határozatot most ez a hölgy támadta meg, aki szerint ő jobban el tudná látni mostohaapját, mint annak jelenlegi felesége. Chaterine kérvényezte, hogy a felügyeleti jogot adják át neki. Shera és a család barátai felháborodva vették ezt tudomásul, hiszen a színész fogadott lánya ez idáig még csak nem is tartott kapcsolatot a beteg, idős emberrel, akit mindenben felesége látott el.

HarmoNet tipp: Sztárok, akik nem férnek a bőrükbe - újabb csokor veszélyes híresség >>

A színész ismerősei, barátai egyöntetűen Sherát támogatják
, aki szerintük eddig mindent megtett Peterért, ellentétben Chaterinával, aki még csak nem is látogatta a férfit. A színész fogadott lányát nagy valószínűséggel csak anyagi érdekek motiválják, ellentétben feleségével, aki 32 éve kitart beteg férje mellett. Ez már csak azért sem lehetett egyszerű, mivel súlyos alkoholizmus is nehezíti a helyzetet, Peter Falk nem egyszer került nehéz helyzetbe, amikor ittasan az utcán randalírozott. Előrehaladott Alzheimer-kórja miatt évek óta ápolásra kényszerült, és mindig Shera volt mellette. Sem a család, sem a barátok nem értik, vajon miért gondolta hirtelen úgy nevelt lánya, hogy ő akar gondoskodni arról a férfiról, akivel ez idáig egyáltalán nem törődött. A bíróság előtt mindenki egyértelműen kiáll a feleség mellett. 
 
[ 2641 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x