Elveszíti érmeit a drogos olimpikon? Phelps bajban van!
Címlap / Showbiznisz / Elveszíti érmeit a drogos olimpikon? Phelps bajban van!

Elveszíti érmeit a drogos olimpikon? Phelps bajban van!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Kellemetlen képek kerültek elő az úszófenomén Michael Phelpsről. Az olimpikon, aki minden doppingvizsgálaton negatív mintát produkált, utólag mégis elveszítheti érmeit, nem is keveset. Karrierje lehet, hogy véget ér, a fotók tanúsága szerint ugyanis doppingolt, csak nem a szokásos módon. 

 

Annak idején is találgatta mindenki, vajon hogyan csinálja? A pekingi olimpián nyolc aranyérmet szerzett nyolc világcsúccsal az amerikai Michael Phelps. Senki nem hitte, hogy ezt lehet dopping nélkül, pedig a vizsgálatok szerint a sportoló tiszta volt. Most azonban kiderült, hogy mégsem, csak éppen nem szokványos doppingszert használt, hanem kábítószert. Egy buli alatt készültek azok a felvételek, amelyeket most nyilvánosságra hoztak. Ezeken a képeken egyértelműen látszik, hogy az amerikaiak csoda úszója éppen füvezik. A fotókat készítő személy elárulta, hogy a buli alatt Michael Phelps teljesen nyíltan drogozott, és igen profinak tűnt ebben is. Nem zavarta hogy fotózzák közben és az sem, hogy mindenki látja hasispipával a kezében.


A képek miatt bajba kerülő sportoló csak tetézte az egészet, amikor szponzorain keresztül meg akarta vesztegetni az azokat készítő és nyilvánosságra hozó illetőt. Később az úszó elismerte, hogy drogozott egy egyetemi buliban, és mindenkitől elnézést kért ezért. "Olyan módon viselkedtem ami helytelen, és már megbántam. 23 éves vagyok és a medencében elért sikereim ellenére éretlen voltam és nem úgy viselkedtem ahogyan az elvárható lenne. Ezért szeretnék elnézést kérni a rajongóimtól és az emberektől. Mindenkit biztosjthatok ilyen többé nem fordul elő." – nyilatkozta Michael Phelps.  Most az Amerikai Olimpiai Bizottság vizsgálja az ügyet, és nem kizárt, hogy a delfinember elveszíti Pekingben nyert érmeit. Ezzel leginkább Magyarország járna jól, hiszen Cseh László így a második helyről az elsőre lépne, és három ezüst érmét három aranyra cserélnék, hazánk pedig a 21. helyről a 14-re ugrana az összesített éremtáblázaton. Erre azonban nem sok az esély, mivel a dopping szabályzat szerint csak a verseny és a felkészülési idő alatt tilos a drogfogyasztás, és azt egyelőre nem sikerült bizonyítani.

 
 
[ 2351 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x