Borzasztó sovány lett Hamilton barátnője
Címlap / Showbiznisz / Borzasztó sovány lett Hamilton barátnője

Borzasztó sovány lett Hamilton barátnője

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

A Forma-1-es pilóta barátnőjének gyönyörű alakját többször is megcsodálhattuk a száguldó cirkusz közvetítései alatt, amikor kedveséért izgult a csapattal együtt. Hamiltont mindenki irigyelte sikerei miatt, és nem csak a pályán elértekért. Nicole Scherzinger sem volt utolsó fogás - eddig. 

 

Most már ugyanis nem sok fognivaló akad a Pussycat Dolls nevű lánycsapat tagján. Az énekesnő annyira lefogyott, hogy ránézni is ijesztő. Nicole Scherzinegr csont és bőr, őt is elérte a hírességek egyik réme, az anorexia. A lány kizárólag munkájának él, állandóan próbál, rengeteget edz és táncol, hogy jó formában legyen, közben pedig elfelejt enni. A 20 éves lány elképesztően lefogyott, nyáron még csodás idomaiból semmi sem maradt.

HarmoNet tipp: Az anorexia áldozata lett a gyönyörű sportlady >>

Legutóbbi fotóin már csak árnyéka önmagának, apró fellépő ruháiból vézna karok és pipaszár lábak kandikálnak elő, hiába takargatja buggyos nadrágszárral, hasa meg befelé horpad. A lány nagy valószínűséggel túlhajszolja magát, ami nem tesz jót neki, főleg, hogy nemrég azt nyilatkozta, gyereket szeretne Hamiltontól. Az pedig ennyire soványan nem fog menni. A nemrég még igen dögös csajszi, akiről nagyon szexi fürdőruhás képek készültek, most egyáltalán nem néz ki jól. Kár volt szép alakját tönkretenni - ki tudja, Hamiltonnak tetszik-e így is?

 
 
[ 3170 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x