Ötcsillagos sátrak, kemping különlegességek - Nomád élet...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Ötcsillagos sátrak, kemping különlegességek - Nomád élet luxusban!

Ötcsillagos sátrak, kemping különlegességek - Nomád élet luxusban!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-17

Sátorozni romantikus, ám kissé kényelmetlen, nomád érzés. Vagy mégsem? Vannak a világon olyan sátrak, ahol akár az öt-, vagy hatcsillagos luxust élvezhetjük, amellett, hogy igazi romantikában sem lesz hiány. Exkluzív szálloda ínyenceknek. 


Rendezvénynaptár
Igazi csemegét kínál egy maldív-szigeteki hotel: sátrakban lehet éjszakázni. Ó, ne valami olcsó kempingre gondoljunk, ezek hatcsillagos luxussátrak. A szó valódi értelmében vett hotelt ne is keressünk, ellenben a sátrak alatt megtalálunk mindent, amire vágyunk. Egy „szoba” három sátorból áll: fürdősátor, nappalisátor, hálósátor. Mindez a tengerparton, gyönyörű pálmák rejtekében, egy-egy hatalmas teraszon, ahol exkluzív kempingünkhöz saját medence is dukál. Homokos part, napfény, pálmák, kéklő tenger – kell több a romantikához? Itt igazi Robinsonnak érezheti magát a vendég, senki sem fogja zavarni, a kényelmes, minden extrával felszerelt sátrakban pedig semmiben sem fog hiányt szenvedni. Ide csak a kedvesével utazzon bárki is, a mesés trópusi táj és a különleges környezet bizton szerelemre csábít.


A legjobb, ha meglepetésként meghívjuk a kedvest egy kis sátorozásra, ha meglátja ezt az édeni helyet, nyert ügyünk van! A Nord Ari Atollon csupán hat ilyen nyaraló hely található, így az egész aprócska sziget a miénk lehet, még fürdőruha sem kell. A bankkártyát viszont ne felejtsük otthon! Jó sátorozást!

HarmoNet tipp: Johnny Depp menekül a zajos nagyvárosból - saját szigetére >> 
 
[ 2518 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x