Brutális: 13 éves apuka, 15 éves anyuka - szerinted ez normális?...
Címlap / Showbiznisz / Brutális: 13 éves apuka, 15 éves anyuka - szerinted ez normális?

Brutális: 13 éves apuka, 15 éves anyuka - szerinted ez normális?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

Nagy Britannia jelenlegi legfiatalabb apukája alig pár napja vehette kezébe újszülött kislányát. A baba jól van, az anyuka szintén, a boldogság mégsem felhőtlen. A kicsi szülei maguk is gyerekek még, az apuka 13, az anyuka 15 éves. 

Korán kezdik a szexuális életet a gyerekek, és a legnagyobb baj, hogy gyakran fogalmuk sincs a következményekről. Nem tudják, hogy védekezni kell és azt sem, hogyan, egy esetleges nem kívánt terhesség ellen. Így járt az a két gyerek is, akik Angliában egy egyéjszakás kaland során – már maga az egyéjszakás kaland kifejezés is hajmeresztő kisgyerekek esetén – sikeresen összehoztak egy babát. Alfie Patten és Chantelle Steadman felelőtlen együttlétének eredményét már csak akkor vették észre, amikor a 14 éves kislány 3 hónapos terhes volt. A gyerekek úgy döntöttek, hogy megtartják a kicsit és felnevelik – akkor ez még jó poénnak tűnt. Mindketten úgy gondolták, hogy izgalmas lesz egy pici babát nevelni, hát, izgalomban bőven volt részük nekik és szüleiknek is. 


Mindkét általános iskolás gyerek hátrányos helyzetű családban él, Chantelle öt testvérével lakik, szülei munkanélküliek, Alfie családja sem képes eltartani még egy gyereket. Ennek ellenére a két fiatal kitart egymás mellett, és boldogan nevelik a kicsit – egyelőre abból a pénzből, amit a bulvárlapoktól kaptak a fotókért, riportokért. Maisie Roxanne, a kisbaba szerencsére mindebből még semmit sem tud, egyelőre boldogan eszik és alszik és semmit sem ért a körülötte lévő felhajtásból. Alfie fiatal kora ellenére nagyon gondos apuka, minden napját a kórházban töltötte lánya mellett, és amióta otthon vannak, mindenről ő gondoskodik. Chantelle így beszélt erről: „Remek anyuka leszek és Alfie remek apuka lesz. Tudom, hogy hibát követtünk el de nem szeretném, ha ez másként történt volna. Elvégeztem egy tanfolyamot is, és azon dolgozom, hogy más fiatal anyukáknak segítsek.” A kis családot mindenben segítik a nagyszülők, annak ellenére, hogy mindkét család anyagi gondokkal küszködik. „Mi egy család vagyunk. Szeretem a lányomat, és együtt mindent megoldunk.” – mondta Chantelle anyukája. 

HarmoNet tipp: 70 éves kismama! - Gyermek iránti vágyból vagy a rekord megdöntéséért szült? >>

A legfiatalabb apuka Nagy Britanniában az akkor 12 éves Sean Stewart volt
1998-ban, akinek barátnőjétől, a 15 éves Emma Webstertől született gyereke. A pár mindössze 6 hónapot élt együtt. Alfie Patten és Chantelle Steadman nagyon eltökéltnek látszanak, és mindenképpen szeretnék felelősségteljesen felnevelni kislányukat. Reméljük, sikerül nekik.

HarmoNet Fórum tipp >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10164 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x