Kíváncsi vagy, mi a közös Victoriában és Parisban?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kíváncsi vagy, mi a közös Victoriában és Parisban?

Kíváncsi vagy, mi a közös Victoriában és Parisban?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Nos, ha igen, akkor eláruljuk! A két hölgy valamiben nagyon egyezik, azon kívül, hogy mindketten a világ leghíresebb celebjei közé tartoznak. Talán nincs még két olyan nő, akiről annyit lehetne hallani, mint Victoria Beckham és Paris Hilton. Ám van még valami, amiben igencsak hasonlóak. 


Rendezvénynaptár

Ez pedig nem más, mint, hogy mindketten imádják a húgukat! Ráadásul ez az imádat kölcsönös, Louise és Nicky részéről is. A két topceleb nagyon szerencsés, hiszen mindkettőjük viszonya bensőséges maradt testvérükkel azután is, hogy híresek lettek. A Hilton és az Adams nővérek egyaránt elválaszthatatlanok, és ez az egyik legfontosabb mindannyijuk életében. Victoria és Louise még hasonlítanak is egymásra, szintúgy, mint Paris és Nicky. A két Adams lány még abban is követte egymást, hogy mindketten egy-egy focistát választottak férjül. Naná, itt is Vic nyúlta le a híresebbet, de ez mit sem számít! Lényeg az, hogy mindketten boldogok. Louise előszeretettel utánozza nővére hajviseletét is, és divat ügyekben is mindig tanácsot kér szakértő testvérétől. Még a gyerekeik is nagyjából egyidősek. A két testvér, ha csak teheti, együtt töltik az időt, bár Vic nagyon elfoglalt, de a hugicára mindig talál időt.

Paris és Nicky olyannyira elválaszthatatlanok, hogy még a lakásuk is közös. Persze Paris nem sokat tartózkodik otthon, de ha nem találkoznak, akkor is telefonálnak egymásnak naponta többször is. A két lány teljesen odavan egymásért, és itt is Paris az, akit mindenben követ a húga: azonos haj, azonos ruhák. A híres-hírhedt nővér gyenge pontja Nicky, bármit megtenne imádott testvéréért, aki szintén rohan az első szóra ha kell. A lányok sokáig együtt is éltek, csak amióta Paris folyton úton van, lakik egyedül Nicky a közös lakásban. Egyikük sem ment még férjhez, a két hajadon örökösnő inkább vár még az igazira. Addig is bulizással töltik idejüket.

Kivétel természetesen mindig akad, így a testvérek sem követik mindenben a nővérüket. Nicky jóval visszafogottabban él, mint Paris, őt koránt sem övezi annyi botrány, mint hírhedt és csapodár nővérét. Nicky csendesebb és komolyabb, és feltétlenül vesz részt minden eszement dologban, amiben Paris is. Louise pedig, annak ellenére, hogy mindenben hasonlítani szeretne híres nővéréhez, egy valamire nem hajlandó: koplalni. Márpedig Vic talán erről a legísmertebb. A csontváz vékony nővér ebben az egyben nem példakép. Louise eszik, és remekül néz ki akkor is, ha 10 kilóval nehezebb.

HarmoNet tipp: A sztárvilág leghíresebb ikrei>>
 
 
[ 980 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x