Rékasi Károlynak megakadt a szeme Labancz Lillán
Címlap / Showbiznisz / Rékasi Károlynak megakadt a szeme Labancz Lillán

Rékasi Károlynak megakadt a szeme Labancz Lillán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-28

Rékasi Károly megbámulta az Álom.net című film két főszereplőjét, Labancz Lillát és Czifra Kingát. Kiderült, a tornatanárt alakító színész ma is megnézi a szép lányokat. 

 

Rékasi Károly bevallotta, az amerikai limonádé filmeket nem szereti, ugyanakkor az első magyar, igazi tini vígjátékban szívesen vállalt szerepet. Egyrészt, mert a rendezőt, N. Forgács Gábort nagy tehetségnek és elképesztő figurának tartja, másrészt, mert együtt játszhatott az általa nagyra tartott színésszel, Reviczky Gáborral.


De nem elhanyagolható tény az sem, hogy gyönyörű lányok koszorújában forgathatott hónapokon keresztül Siófokon.

“Tudni kell rólam, hogy nem szeretek próbálni, ám N. Forgács Gábornak sikerült meggyőznie, hogy néhány jelenetnél ez elkerülhetetlen. Egy ilyen alkalommal, azon kaptam magam, hogy bámulom a két főszereplő lányt, Labancz Lillát és Czifra Kingát. Látványuk ugyanis egy cseppet sem volt elhanyagolható. Gábor ezt rögtön kiszúrta és rögzítette, még mielőtt felvetettem volna neki az ötletet: legyen benne a filmben, ahogy stírölöm a lányokat. Ettől aztán sokkal életszerűbb lett a jelenet”
  - mesélte a színészRékasi Károly saját bevallása szerint azon hiú férfiak közé tartozik, akik beismerik ezt a tulajdonságukat.
Ő bizony odafigyel magára: hetente több alkalommal is eljár sportolni.

Állítja, az ő korában bizony visszafordíthatatlan következményei lennének annak, ha egy kicsit is elhanyagolná magát. Éppen ezért rendszeresen, heti háromszor edzőterembe jár. N.Forgács Gábor megkeresése után tehát nem kellett őrült módon lefogynia és megerősödnie, mivel folyamatosan kondiban tartja magát.Károly bá szerepét tehát tökéletes erőnlétben tudta eljátszani a Barátok Közt szereplője, aki feleségével együtt izgatottan várja a hosszú forgatás eredményét, az Álom.net című filmet
. Rékasi feleségével, Détár Enikővel közösen érkezik a húsvét hétfői díszbemutatóra.

 
 
[ 4130 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x