Szakmunkásnak állt Bagi Iván
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Szakmunkásnak állt Bagi Iván

Szakmunkásnak állt Bagi Iván

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Az előadóművészek élete sem egyszerű mostanság. Ha nincs felkérés, Bagi Iván a kétkezi munkát sem rest elvégezni. A humorista esetében azonban szerencsére nincs szó megszorító intézkedésekről, Iván puszta kedvtelésből kezdett hajóépítésbe. 


Rendezvénynaptár
Fúrt, faragott, festett, csiszolt – Bagi Iván nagy munkába kezdett. A humorista a 41. Kékszalag T-Mobile Nagydíjra való felkészülés során döntött úgy, szeretné tudni, hogyan is kerülnek vízre azok a száguldó hajócsodák. Így ellátogatott a Balaton 295-ös típusú hajót gyártó üzembe, hogy ellesse a kulisszatitkokat.

„Most, hogy egymázsásra híztam, már meg kell válogatni, milyen hajóra szállok, nehogy elsüllyedjen alattam” – viccelődött Iván. „A gyártás alapjaitól követhettem, hogyan is épül fel egy hajó, így már nem félek, hogy bajom eshet egy vitorláson. Igaz, a tavalyi veszedelmes viharban átélteket még nem emésztettem meg, ez a sport mégis valódi szerelemmé vált számomra.”


Iván Siófok és Balatonfüred között szállt tavaly gumimotoros csónakba egy kis kaland kedvéért, az időjárás „kedvezett” az izgalmakra vágyó humoristának. A híres balatoni vihar megmutatta magát, a hullámok dobálták a kis motorcsónakot, majd mintegy órányi hánykolódás után még a csónak motorja is felmondta a szolgálatot - egy forgatókönyvben sem írhatták volna meg jobban.„Mindez a tavalyi regatta előtti estén történt. Akkor úgy gondoltam, soha többé az életben nem szállok vízi-járműbe”
– mesélte Bagi Iván. „Másnap fél 7-kor kopogtattak a szállodaszoba ajtaján, hogy indul a verseny. Nem tudom, milyen erő vezérelt, de összekaptam magam és fél óra múlva már a vitorlás fedélzetén voltam. Biztosan megbántam volna, ha kihagyom a versenyzést, csodás élmény volt, már alig várom az idei rajtot.” 
 
[ 1253 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x