Újra együtt a Groovehouse-pár!
Címlap / Showbiznisz / Újra együtt a Groovehouse-pár!

Újra együtt a Groovehouse-pár!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-27

Judy és Roland újra egy pár lesz! Igaz, csak egy éjszaka erejéig, és ezt is sokadmagukkal, a Viva Comet Gálán fogják eltölteni. 

 

Rendezvénynaptár
Az egykori pár azért döntött a közös megjelenés mellett, mert demonstrálni akarják: lezárták a múltat, közös életük botrányos szakaszánal végleg vége. A Viva Comet gálán maguknak és a közönségnek is szeretnék bizonyítani, hogy - bár szerelmüknek vége - igenis jól kijönnek egymással és együtt folytatják a zenélést.

A páros most lezár egy korszakot, amely nem volt mentes a botrányoktól sem. A bulvársajtóban nem egyszer szerepelt az elmúlt hónapokban Judy és Roli, akik másfél évvel házasságkötésük után a válás szélére sodródtak.

A Groovehouse énekesnője februárban nem titkolta tovább, hogy vége a kapcsolatuknak férjével.Azóta az is kiderült, hogy mindkét fiatal tépelődött az esküvő előtt, valóban összekössék-e életüket, de akkor már telekürtölték a sajtót a nászhírrel, így nem akartak botrányt okozni a visszalépéssel. Később ez aztán inkább sikerült, mikor közös életük külünböző zaftos részletei napvilágot láttak.

Judy korábban elmondta, tudta már a házasságkötés előtt is, hogy gondok vannak közöttük, de azt hitte, az esküvő majd jobbá tesz mindent. Amikor rájött, tévedett, feladta a küzdelmet a kapcsolatukért. Nem sokkal később nemcsak életéből, a zenekarból is távozott a férje, Roli, és új együttest alapított.

Mindez zajos botrányok, és vádaskodások közepette zajlott., Judy önként bevallotta, hogy már férjes asszonyként mással, jelenlegi párjával találkozgatott. Dőt, jelentkezett egy fiatal fiú is, aki állítja: vele is csalta az énekesnő a férjét, ráadásul ők hárman barátságban voltak.

Rolit megdöbbentette a dolog, de mint mondta, azóta már neki is új kedvese van, akivel egy hullámhosszon vannak és nem kíván már ezzel a témával foglalkozni.

A jelek szerint Judy is így tesz, most pedig azon igyekszenek, hogy karrierjük terén újraépítsék a kapcsolatukat.
 
 
[ 1184 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x