Leégett Orosz Barbara dögös vörös haja - most sampont vált!...
Címlap / Showbiznisz / Leégett Orosz Barbara dögös vörös haja - most sampont vált!

Leégett Orosz Barbara dögös vörös haja - most sampont vált!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

A celeb imád hajat mosni! A csodás vörös hajkoronája ugyan most rövid - de ügyes trükkökkel még mindig hosszúnak látszik.Ha nem nézzük túl közelről!  

 

Orosz Barbara csodálatos vörös haja csutkára égett egy rosszul sikerült dauertól. A csinos celeb Dr. Almási Kitty pszichológusnak is elpanaszolta, hogy kényszerból kellett megválnia álomszép frizurájától. A pszichológus azonban megnyugtatta - a lelkükben harmonikus nők, mint amilyen Barbara is, könnyen túlélik az effélét. Bár a rövid haj a doktornő szerint a nőiséget elutasító, túl önálló nők választása, de Barbara rövid haja nem választás eredménye, így viselője továbbra is a szexisséget sugallhatja.

Barbara most sampont is vált, mivel - ahogy a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta - számára már-már erotikus élményt jelent a hajmosás, és szörnyen megviselte, hogy hirtelen megrövidült haját nem tudja hosszasan kényeztetni a zuhany alatt, amikor hazamegy egy fáradt nap után. A dögös díva az illatok nagy barátja, ezért most sampont vált, s az új, lendületes dizájnnal bemutatkozó neon színű samponsorozatból választ magának illatot.

Orosz Barbarának jelenleg nincs barátja, de tudja, hogy a nagyszerű illatú haj fél siker ahhoz, hogy meg tudja hódítani álmai férfiúját.
 
 
[ 11095 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x