A Narancsvidékes Mischa Barton hajában is a narancsillatot...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A Narancsvidékes Mischa Barton hajában is a narancsillatot kedveli

A Narancsvidékes Mischa Barton hajában is a narancsillatot kedveli

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-10

Mischa Barton alig múlt el 22 éves, de máris a vörös szőnyeg egyik legkedveltebb szereplője. Számos nagysikerű filmben láthattuk már, és egy nálunk is futó televíziós sorozat, a Narancsvidék elsőszámú sztárja volt éveken át. 2009-ben pedig egy új, dinamikus hajápoló termékcsalád nemzetközi arca lett. 


Rendezvénynaptár
Mostantól Magyarországon is mindenki számára valósággá válhat, hogy az új Herbal Essences segítségével bármikor kikapcsolódjon és elmerüljön a termék illata és összetevői által inspirált fantáziavilágban. Mischa is imádja ezt az érzést, nem is cserélné le samponját semmi másra. A Herbal Essences termékek segítségével bárki élvezheti azt a kényeztető érzést, amit egy fantasztikus és ápolt haj nyújt.
Minden színésznő, így Mischa is tudja, hogy a belső értékek mellett a külső sem elhanyagolható tényező. Számára a haj a legfontosabb; az ápolt és egészséges külsejű hajnál szerinte sincs szebb. A sikeres Los Angeles-i színésznő kínosan ügyel ápoltságára, tudja, mi tesz igazán jót hajának. Véleménye szerint, ez nem lehet más, csakis az új Herbal Essences.

A legtöbb nőnek a karrier mellett más szerepben is helyt kell állnia, és emiatt egyre kevesebb idejük jut magukra. Mischa esetében sincs ez másként, ő is ugyanolyan hétköznapi nő, mint bármelyikünk, Neki is vannak nehezebb napjai, de törekszik arra, hogy mindig felkészülten lépjen a közönség elé.

„Keményen dolgozom, kevés időm van magamra, ráadásul a nap 24 órájában folyton készen kell állnom, hogy a legjobb formámat hozzam. Nem csak a vörös szőnyegen szeretem magam különlegesnek érezni, ezért amikor vége egy filmforgatásnak és kicsit kiszakadok a rohanó életemből, imádok lazítani. Számomra a sport, az utazás és a barátaim mellett a szépségápolás is egyfajta kikapcsolódást jelent. A Herbal olyan termékcsalád, amely ezt az érzésvilágot maximálisan megadja nekem.” –nyilatkozta Mischa.

Mischa számára az élmény teszi igazán különlegessé ezt a termékcsaládot, hiszen semmi másra nem vágyik jobban, mint időnként kiszakadni a mindennapi rohanásból. Éppen ezért, a forgatások és a vörös szőnyeg között, ha teheti, mindig elmegy egy fürdőbe kikapcsolódni.  Akár egyedül, akár barátaival, de sosem hagyná ki.  „Odavagyok a spa érzésvilágáért! Szerencsére ezt otthon némi házi praktikával ugyanúgy el tudom készíteni magamnak. Egy fárasztó nap után, amikor magamra is van egy kevés időm, szeretem megtölteni forró vízzel a kádamat, egy habos fürdőt venni, illatgyertyákat gyújtani és kicsit elmerülni egy másik világban. Ennél jobb kikapcsolódást el sem tudok képzelni magamnak, és úgy gondolom, ennyi minden nőnek jár!”

Most itt a lehetőség, hogy a az új termékekkel bárki kikapcsolódhasson, és elkalandozzon saját fantáziavilágba, amelyhez a termék illata és különleges érzésvilága segít hozzá. A kényeztető samponok, balzsamok és hajpakolások 5 kollekciója, ínycsiklandó illata teszi ezt a terméket ellenállhatatlanná szinte minden hajtípusra. Az egyes kollekciók egymás hatását erősítve működnek, de akár mint egy „koktélt” is keverhetjük a sampon és balzsamvariánsokat, mert a remek eredmény így sem marad majd el.

A kollekció segítségével minden Herbal lány csodálatos lehet - bármilyen típusú is legyen a hajad, akármilyen időben vagy alkalomra, kihozza frizurádból a maximumot.


 
 
[ 953 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x