Undorító: Britney Spears ablaka alá pisiltek
Címlap / Showbiznisz / Undorító: Britney Spears ablaka alá pisiltek

Undorító: Britney Spears ablaka alá pisiltek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-22

Britney Spears élete keuzd rendbe jönni, megjelent az új albuma, sikeres turnét tudhat a háta mögött, és úgy néz ki, ügynőkével megtalálta a boldogságot is. Egy rendkívül kellemetlen rajongója(?) viszont szerzett neki egy pocsék napot.  

 

A hölgyet egy verőfényes délelőttön pillantotta meg Britney egyik biztonsági alkalmazottja, amint "valami gyanúsat csinált" a sztár Arubán álló házának kertjében. A huszonhat éves Miranda Tozier-Robbins épp akkurátusan végezte a dolgát - pont a popsztár ablaka alatt!


A hölgy magától nem is akarta elhagyni a magánterületet, így elő kellett állítani, s később bíróság előtt is felelnie kellett azért, hogy "nyomot hagyott" a sztár otthonában. Hogy ezzel mi volt a szándéka nem tudni, talán a megirigyelte Britney karibi mesepalotáját, s a macskáktól ellesett módon próbálta birtokba venni.

Ő maga a bíróság előtt rosszullétre hivatkozott, ám a testület nem adott hitelt szavainak: 5000 dolláros büntetésre ítélték, és megtiltották számára, hogy 100 méterre megközelítse a popsztárt, vagy otthonát.


 
 
[ 1040 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x