Oki mélyponton - csalással vádolják a VV egykori sztárját...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Oki mélyponton - csalással vádolják a VV egykori sztárját

Oki mélyponton - csalással vádolják a VV egykori sztárját

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-19

A Való Világ-ból ismert Oki nehéz időket él át mostanában. A testes srácnak nem jött be a zenélés, és az üzleti élet sem, s most szerény állását is elvesztette, még lopással is megvádolták. 


Rendezvénynaptár
A valóságshowkban való szereplés néhány villalakónak bejött. Leó, Ágica, vagy különösen Majka egy időre meg tudtak kapaszkodni a médiában, az ózdi hős pedig napjainkig népszerű rapper és műsorvezető. A legtöbb reality hős azonban a bekamerázott házzal együtt a nyilvánosságot is elhagyta.

Így járt Oki - eredeti nevén Pintér Zoltán - is, akiről évek óta nam hallani, s mostanában is csak botrányos munkahelyi ügyei miatt került a sajtó látökörébe. A VV egykori sztárját kirúgták munkahelyéről, és csalással is megvádolták.

A mackós küldejű mezőtúri srác a műsor végeztével bizakodóan, tervekkel és reményekkel telve hagyta el a villát. Egy ideig az Omen énekeseként tevékenykedett, ám botrányos életmódja még az edzett metál harcosoknak is sok volt, így mindössze egy lemez elkészítése után innen is távoznia kellett. Oki később az üzleti életben próbálkozott, ám ezek a kísérletek - szerinte nem az ő hibájából - rendre kudarcba fulladtak.

Később eladóként helyezkedett el egy virág-és ajándékboltban, majd az utóbbi két hónapban pénzváltóként dolgozott. Főnöke minden alkalmazottját figyeltette, s Oki állítólag lebukott: csalt a valuta átváltásánál. Így elbocsátották, s két havi fizetését sem kapta meg. Zoli váltig állítja nem igazak a vádak, s követeli a cégtől, hogy lelalább a neki járó bért fizessék ki neki. Oki bízik igazában, kész akár bíróság elé is vinni az ügyet.

Az egykori reality sztár ráadásul súlyos egészségügyi problémákkal is küzd. Látása folyamatosan romlik, akár meg is vakulhat. Az egykor kicsapongó életmódjáról ismert botrányhős mára megszelidült, rátalált a szerelem is: két éve él együtt kedvesével. Mint mondja, nem akar mást, csak betületes munkával tisztességesen megélni. Nos, sajnos a mai világban már sz sem kis feladat.
 
 
[ 10364 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x