Botrány! Kinter Oszkár keményen beszólt Bódi Sylvinek!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Botrány! Kinter Oszkár keményen beszólt Bódi Sylvinek!

Botrány! Kinter Oszkár keményen beszólt Bódi Sylvinek!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-09

A magyar celeb-rém, Kinter Oszkár ismét hozta a formáját. A műsorvezetőtől eddig sem a szokásos langyos, jópofizós sztárinterjúkat szokhattuk meg, ám ezúttal kivételesen keményen alázta Bódi Sylivit és modelltársait. 


Rendezvénynaptár
A Cool Tv kíméletlenül őszinte házigazdája, a férfi, akitől rettegnek a celebek, most végre a nagyságához méltó interjúalanyt faggathatott: saját magát!

Kinter Oszkár és Kinter Oszkár nagyon jól elbeszélgettek, melynek során szót ejtettek többek között a tökéletes külsejük titkáról, a sokoldalúság átkáról, és természetesen azokról is, akiket mindketten egyaránt kedvelnek - vagy sem.

Oszkárnak ugyanis - lévén, hogy ő is szakmabeli - szívügye a hazai modell élet és annak képviselői, mindig is nyíltan bírálta a szerinte és a szakértők szerint sem odaillő egyéneket.

A tehetségeket természetesen elismeri sőt, mint kiderült, még a magyar modell hölgyek között is akadnak olyanok, akikre egyenesen felnéz, de többen vannak azok, akiket nem kedvel, véleményét pedig kíméletlenül a kamerába vágta:

"Bódi Sylvi és társai egyáltalán nem modellek, legalábbis a lábtárogatást én nem nevezném annak!"

Forrás: Cool TV


 
 
[ 4269 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x