Ciki: Saját honfitársai tüntettek a U2 ellen!
Címlap / Showbiznisz / Ciki: Saját honfitársai tüntettek a U2 ellen!

Ciki: Saját honfitársai tüntettek a U2 ellen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Meglehetősen kínos helyzetbe került a minap a U2. Az ír sztárbandának sikerült saját földijeit magára haragítania, olyannyira, hogy komoly tüntetés is kerekedett ellenük.  

 

Pedig minden jól indult. Bono és barátai jó hangulatú koncertet adtak Dublinban. Élvezték a "hazai pálya" előnyeit, hiszen az ír főváros mindig sajátjaiként fogadja az együttest. A fergeteges buli után azonban hamarosan ellenük fordult a közhangulat.


Arra ugyanis senki nem számított, hogy a hatalmas színpad és a show egyéb kellékeinek lebontása az egész éjszakát igénybe veszi. Nem beszélve a környéken lakók idegeiről. A közeli utcákban élők ugyanis képtelenek voltak aludni a roadiek zajos munkája miatt.

A kiborult dubliniak így másnap nem munkába mentek, hanem tüntetni, a stadion elé. A feldühödött tömeg órákon éát ne engedte kivinni a banda felszerelését, amelyet így nem tudtak a tervek szerint felpakolni a Nagy-Britanniába tartó hajóra.

Az írországi botrány sokba kerülhet Bonoéknak. A zenekari cuccok és díszletek késedelmes szállítása miatt ugyanis megborulhat a Claw című turné menetrendje. A bandának pénteken már Svédországban, Göteborgban kellene zenélnie, ám nem biztos, hogy addigra odaér a felszerelés, és össze is tudják szerelni a rövid idő alatt.
 
 
[ 603 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x