Sienna Miller büszke igénytelenségére!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sienna Miller büszke igénytelenségére!

Sienna Miller büszke igénytelenségére!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Kozmetikusok, bőrgyógyászok és hölgyeim, lehet borzongani: Sienna Miller egyebek között beismerte, hogy samponnal mossa az arcát. 


Rendezvénynaptár
A G.I.Joe: A Kobra árnya című film főhősnője beismerte, túl lusta ahhoz, hogy megfelelően ápolja a bőrét. A színésznő elmondta, gyakran azzal mosakszik, ami épp a keze ügyébe kerül a fürdőszobában - például hajsamponnal.

A 27 éves színésznő így mesélt különös szokásairól: „Nincs különleges szépségtippem. Ha tudnák…samponnal mosom az arcom, és ezért csúnya a bőröm. Ne engem kérdezzenek ilyen témában. Nem érzem magam szép nőnek. Nem is igazán érdekel a szépség, nem ekörül forog minden gondolatom, és néha el is bizonytalanodom magamban, illetve, ha éppen többet foglalkoznak velem, akkor annál is jobban.”

Sienna tagadta, hogy bántaná az, amikor az öltözködését kritizálják a magazinok és újságok. Az Insider magazinnak azt is hozzátette: „Nem érdekelnek ezek a listák. Én szeretem azokat a ruhákat, amik végül a citromdíjat kapnak. Ezek a kedvenceim. Kerülöm az ilyen lapokat és nem veszem komolyan a tartalmukat. Nem nekik öltözködöm, hanem a saját magam kedvére. Azt veszem fel, ami az adott pillanatban a hangulatomat tükrözi. Én így lelem benne örömöm.”

Medipress 
 
[ 1446 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x