Durva! Fejbe rúgták a Tabut Tv riporterét!
Címlap / Showbiznisz / Durva! Fejbe rúgták a Tabut Tv riporterét!

Durva! Fejbe rúgták a Tabut Tv riporterét!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Almási Viki éppen az Anti Fitness-es srácok felé igyekezett, miközben jött a nagy csapás. A csapat először nagyokat nevetett a sérült riporteren, majd amikor meglátták, hogy nagy a baj, rögtön a segítségére siettek. 

 

A minap nem mindennapi dolog történt, a Médiaválogatott mérkőzésén jártunk, ahol egy váratlan fordulat következett be, a pálya szélén álló riporterünket forgatás közben eltalálta egy labda. Almási Viki éppen az Anti Fitness-es srácok felé igyekezett, miközben jött a nagy csapás. A csapat először nagyokat nevetett a sérült riporteren, majd amikor meglátták, hogy nagy a baj, rögtön a segítségére siettek.

"Anti Fitness Club a nevünk, de fitnesselni például nem szoktunk. Sportolni szoktunk, a legjobban a focit és a sakkot szeretjük, a gyúrás nem a mi műfajunk.  A fitness egyáltalán nem áll hozzánk közel, az hogy emelgessük a súlyokat és az alatt izzadjunk, inkább a koncerteken izzadunk le, meg egy jó buli alkalmával."- mondta el a Tabu Tv riporterének Fekete Balázs.

A forgatás persze ment tovább. Az Anti Fitness Club tagjai mindent megtettek annak érdekében, hogy riporterünk kicsit jobban érezze magát, jobbnál- jobb sztorikkal kedveskedtek neki. A srácok elmondták, hogy egy internetes videóblogot indítanak, ahol várják azon csajok jelentkezését, aki hajlandóak az életükbe "goolt" rúgni.

Riporterünket a forgatás után kórházba vitték, ugyanis egy enyhe agyrázkódást kapott. " Hirtelen azt sem tudtam, hogy mi történt velem, csak álltam és próbáltam felfogni a történteket. A forgatás után nagyon rosszul lettem, fájt a fejem, hányingerem volt, és rettentően fájt az arcom. Az orvos megnyugtatott, hogy nincs semmi komolyabb bajom, de pár napra ágyba parancsolt" - meséli, most már nevetve Almási Viki.

Tabu Tv Team >>
 


 
 
[ 867 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x