A párkapcsolat felboríthatja az ember életét - átértékelődések...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A párkapcsolat felboríthatja az ember életét - átértékelődések Németh Kristófnál

A párkapcsolat felboríthatja az ember életét - átértékelődések Németh Kristófnál

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-01

Átértékelődnek ám a dolgok, ha az ember megtalálja a párját, és ha gyermeke születik. Hogy ilyen csuda édes, teljesen egészséges kisfiam van, és egy boldog házasságom, ennél sokkal többet nem is kívánhatok. Ehhez persze hozzá kell tenni azt, hogy azért könnyű ezt mondani, mert nekem rendben van a szakmai életem is. 


Rendezvénynaptár

A konfliktusokból lesz valami mindig…
Boldog lehetek azzal, hogy 10 esztendeje ugyanannak a színháznak – a Budapesti Kamara Színháznak – vagyok a tagja. Csaknem minden második este - évad közben -, valamelyik színházunk színpadán vagyok. Az a televízió-sorozat, amiben estéről estére láthatnak a kedves nézők, egy meglehetősen komoly ismertséget és egy viszonylag komoly népszerűséget is hozott. Az egész pálya úgy működik, hogy baromi nagy kitartásra van szükség, és nagyon hosszú távú gondolkodásra. Nagyon komoly lelki energiákra, fizikai tűrőképességre, és konfliktustűrő képességre. Még talán azt is megengedem, hogy konfliktuskeresés bizonyos értelemben, mert a művészi pálya olyan, hogy itt a konfliktusokból lesz valami mindig. Az egészséges konfliktusokról beszélek, nem ellenségeskedésről. Abból születik mindig egy új gondolat. 

Keresztapám, aki református lelki pásztor, idézett egy mondást: 
Ha valaki megérti ennek az igazságát, akkor szerintem bölcsebb ember lesz. Valaki egyszer – egy francia gondolkodó – úgy mondta, hogy minden kompromisszumban két gondolat hal meg. Egy jó, és egy egészséges konfliktusban pedig, mindig két gondolatból születik egy harmadik. Ezt például a művészi alkotófolyamatban egy nagyon egészséges dolognak tartom. 

Azt hiszem, hogy sokszor az ember, ha valakiben valamit nagyon nem szeret, akkor az azért van, mert a saját elevenjére tapint, csak a másikban látja meg adott esetben.”

Sztárportré  >>
 
 
 
[ 1464 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x