Keményen beszólt Paris Hiltonnak a magyar műsorvezető!
Címlap / Showbiznisz / Keményen beszólt Paris Hiltonnak a magyar műsorvezető!

Keményen beszólt Paris Hiltonnak a magyar műsorvezető!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-20

Az ország nagy része napokon át hasra volt esve Paris Hilton budapesti látogatásától. A szállodalánc majdani tulajdonosát külön fogadóbizottság várta, különleges igényei teljesítésére egy vagyont költöttek. Ám a botrányhősnő divatbemutatója korántsem nyerte el mindenki tetszését.  

 

Rendezvénynaptár
Hajdú Péter a legcsekélyebb mértékben sem illetődött meg Paris Hilton budapesti látogátásától. A rendezvényen ugyan megjelent, ám a  milliárods örökösnő öltözékéről, illetve ruhakollekciójáról meglehetősen lesújtó véleményt mondott.


"Az tűnt fel, hogy nagyon otromba cipő volt rajta és olyan hülyén ment benne" - meséli a Tabu Tv riporterének Hajdú Péter, aki azt is megjegyezte, hogy semmi különös érzés nem töltötte el amikor meglátta a szőke botrányhősnőt, hiszen állítása szerint korábban már csinált vele interjút.

"Nagyon vastag volt a cipő talpa, és legalább tizenöt centi volt a sarka" - teszi hozzá Péter, akinek nem jön be Paris kisasszony, csupán a saját feleségére, Hajdú-Sarka Katára bukik.

Egyébiránt Kata sem volt jobb véleménnyel az estéről: "A női ruhák viszonylag jók voltak, de a férfi ruhák és a modellek eszméletlen ocsmányak voltak szerintem" - osztotta meg a Tabu Tv gyönyörű riporterével Sarka Kata, aki azt is megjegyezte, hogy ha Peti úgy öltözködne, mint a kifutón a modellek, biztosan nem állnának most így egymás mellett.

Forrás: Tabu Tv
 
 
[ 1182 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x