Az álomsztár Tom Cruise 40 éves lett
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Az álomsztár Tom Cruise 40 éves lett

Az álomsztár Tom Cruise 40 éves lett

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Ki hinné, hogy a kölyökképű filmsztár a 4. x.-nél tart? A világ egyik legkeresettebb színésze néhány titkot árult el magáról… 


Rendezvénynaptár
Ki hinné, hogy a kölyökképű filmsztár a 4. x.-nél tart? A világ egyik legkeresettebb színésze néhány titkot árult el magáról…

Tom Cruise gyermekkorában a papi hivatás eléréséről álmodozott, majd birkózóbajnok szeretett volna lenni és végül szuper sztár lett. A ring helyett a filmvásznon sikerült hódítania , kisfiús arcával, csibészes mosolyával.

Filmszínészi pályafutása - több tanfolyam elvégzése után - jelentéktelen szereppel kezdődött 1981-ben Franco Zefirelli "Végtelen szerelem" című filmjében. Az igazi áttörést az 1986-os esztendő hozta meg az akkor 24 éves művésznek a kasszasikert aratott "A pénz színe" filmmel. 1989-ben lemondott színészi gázsijáról, hogy elkészülhessen a vietnami veteránokról forgatott film, a "Született július 4-én". Ekkor jelölték őt első ízben Oscar-díjra és a film főszereplőjeként elnyerte az Arany Glóbuszt. Miután elvált első feleségétől, 1990-ben Cruise filmforgatás közben megismerkedett Nicole Kidman-nal. Röviddel ezután egybekelt a világszerte ünnepelt "álompár". Később örökbe fogadtak két gyereket: Isabelle a lány, Connor Anthony a fiú. Sikerfilmek egész sora következett, majd kétévi szünet után 1999-ben együtt játszhatott feleségével, Kidmannel a sokat vitatott Eyes wide shut című filmben. Tom Cruise nagyrészt a tökéletességre törekvésnek köszönheti filmbeli sikereit.

Szerepeihez rendszeresen gyakorolta a biliárdot, vagy éppen hosszú ideig nem kelt fel a tolószékből.
Változást jelentett magánéletében, amikor 2001 februárjában - tíz évi házasság után - elvált Nicole Kidmantől. Azóta a nála 13 évvel fiatalabb szépséggel, Pénelopé Cruzzal él együtt. És semmi nem mutat arra, hogy a most 40 éves Tom Cruise már eljutott volna pályafutásának csúcsára - írta a dpa.
-stop!- 
 
[ 669 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x