Csomor Csilla elbúcsúzott a Barátok közttől, Albert Györgyi...
Címlap / Showbiznisz / Csomor Csilla elbúcsúzott a Barátok közttől, Albert Györgyi megint iszik

Csomor Csilla elbúcsúzott a Barátok közttől, Albert Györgyi megint iszik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Nem bírta visszatartani könnyeit Csomor Csilla, vagyis Berényi Zsuzsa, amikor utolsó jelenete után a stáb néhány tagja egy csokor virággal és ajándékkal lepte meg. Egy másik forgatáson viszont Albert Györgyi ittasan jelent meg és szexuális ajánlatot tett Hajdú Péternek. 

 

A Berényi Zsuzsát alakító színésznő nyolc és fél év után távozik a  Barátok közt sorozatból. Csilla a Blikk szerint tudja, anyagilag sem lesz egyszerű az élete, de vállalja a kockázatot. Szerelme, a színház miatt adja fel az állandó munkát és megélhetést biztosító, ám sok kötöttséggel járó életet.
   
Úgy tűnik, Albert Györgyinek nem sikerült leszámolnia élete egyik legnagyobb problémájával, az alkohollal. A műsorvezető az Esti Frizbi felvételén járt, ahol a Színes Bulvár Lap szerint jól érezhető alkoholszag lengte körül. Ráadásul kikezdett a műsorvezetővel, Hajdú Péterrel is, és arra is célozgatott, hogy nem volt hűséges férjéhez, Andráshoz sem.

Kőkori csontok a DNS-laborban. Mintegy 7 ezer éves újkőkori település és temető feltárásának "tavaszi szezonja" kezdődik a Tolna megyei Bátaszék környékén - olvasható a Népszabadságban. Európa legnagyobb ismert neolitikus (újkőkori) településén a hagyományos régészeti munkák mellett archeogenetikai vizsgálatokat is végeznek, amire Magyarországon ilyen korú maradványok esetében még nem volt példa.
 
 
 
[ 1267 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x